Следва

Юджини, племенницата на крал Чарлз III, роди момченце

Развод на върха? Меган, Хари и добре подхранените слухове

„Научих от пет напълно надеждни източника, че принц Хари се е свързал с адвокатите си преди месеци“, думите са на светската лейди Колин Кембъл

Celebrities преди 10 месеца

Отношенията между Хари, Меган и английската преса никога не са вървели по мед и масло. Семейството никога не се е притеснявало да разкрива съмнителните и подли начини, чрез които таблоидите се добират до някоя новина и решават да очернят даден герой, за да прикрият действията на друг. Механизми, които херцозите на Съсекс успяват да накажат в съда, но разкриват и в книгата Spare и в документалния мини сериал Harry & Meghan, използвайки конкретни имена и фамилии. Следвайки този нератив, слуховете относно развод между Хари и Меган би трябвало да са неверни, но дали наистина е така?

На крачка ли са Хари и Меган от това да си кажат сбогом?

Слухът, че херцозите на Съсекс се развеждат, се разпространява мълниеносно. Според таблоидите, начело с The Sun, принцът е запазил стая в ексклузвния частен клуб в Лос Анджелис San Vincent Bungalows, която Хари приема като място за бягство, но не само. Твърди се още, че преди няколко месеца малкият син на Чарлз се свързва с екип адвокати. За кризата в брака започва да се говори още повече след като липсват снимка или послание в социалните мрежи за 5-тата годишнина от сватбата на двойката, която е на 19-ти май. Смята се, че професионалните и политически амбиции на Меган, която само преди няколко дни подписа договор за милиони долари с William Morris Endeavor на холивудския супер агент Ари Емануел за „филмово и телевизионно производство, партньорства и спонсорство на марки“, са голяма пречка за брака. Споразумение, което е в пълен контраст с идеята, която семейството твърди, че има до момента, а именно за буколичен живот.

След избегнатия на косъм пътен инцидент в Ню Йорк, двойката отново е в центъра на злите езици, които предупреждават за евентуалното завръщане на Хари в Обединеното кралство. Лейди Колин Камбел, светска личност и експерт по кралското семейство, хвърли допълнително масло в огъня, като каза пред GB News: „Научих от пет напълно надеждни източници, че принц Хари се е свързал с адвокатите си преди месеци“. А според авторката Анджела Левин принцът би искал да купи имот в Обединеното кралство, за да има къде да остане в случай на внезапно завръщане (четете още: Драмата в развитие: Принц Хари и Меган Маркъл "помолени" да напуснат дома си във Великобритания).

Бившият иконом на принцеса Даяна, Пол Бърел, интервюиран от GB News, казва, че е сигурен, че развод ще има, но в момента се отлага само заради децата. „Аз ли съм единственият човек в Обединеното кралство, който смята, че, Хари най-после се събуди? Видя ли най-сетне истината за това какво действително прави жена му и че промива мозъка му, а той е като хипнотизиран от красотата й? Защото това го знаем всички, но изглежда само той не го проумява“, казва 64-годишния служител, който е бил до принцесата в продължение на 10 години - до смъртта й. „Не се съмнявам, че когато този развод се случи (всички знаем, че това ще стане), Хари ще се върне в Обединеното кралство“.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.