Следва

Всички полудяха по тихия лукс - кой го наложи и откъде пазаруваме

We Love: чисто новата колекция M05CH1N0 JEANS

Moschino превръща базисното работно облекло в жесток хит

All fashion преди 3 месеца

Moschino представи M05CH1N0 JEANS - нова линия дамски облекла и аксесоари, вдъхновена от културата и историята на денима. Дебютната колекция е модерна интерпретация на оригиналната линия MOSCHINO JEANS, създадена от дизайнера Франко Москино.

Модерният прочит на индустриалните дънки е запечатан от фотографа Даниеле Роси, а топмоделът Майке Инга ни връща няколко десетилетия назад с късата си бунтарска прическа, големи лъскави обеци и дънки във всякакви вариации. 

M05CH1N0 JEANS отдава почит на историята на денима - от традиционния му европейски произход до широкото му влияние върху американската поп култура. Модната къща ни припомня за близкото минало, когато дънките са били просто работно облекло, но дизайните на Moschino са издигнали денима до нови модни измерения.

Колекцията вече може да бъде намерена в цял свят, както в магазините, така и онлайн.

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 5 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 5 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю