Следва

Възмущението около новата"Клеопатра" си има име и то е расизъм

От 3 юни „България Еър“ стартира директни летни полети от София до Хераклион

В началото на лятото нетърпеливите пътешественици могат да летят директно до главния град на красивия гръцки остров Крит

All About Life преди 10 месеца

Българската авиокомпания стартира лятната си линия от София до град Хераклион на о-в Крит от 3 юни. Благодарение на директните полети, част от редовната програма на авиокомпанията, пътниците ще имат възможността да се насладят на зашеметяващия гръцки остров.

Главният град на остров Крит, Хераклион е известен със своите кристално чисти плажове, богата и мистична история, впечатляваща природа и вкусна кухня. Пътниците на „България Еър“ ще могат да се запознаят с магическата островна атмосфера, да опитат изключителните гръцки специалитети, както и да се радват на традиционното критско гостоприемство.

Вашата незабравима лятна почивка на остров Крит е още по-близо с удобен директен полет до столицата Хераклион. Полетите на „България Еър“ се извършват всяка сряда и събота през целия летен сезон, от юни до октомври като дават възможност както за едноседмична почивка, така и за бягство за дълъг уикенд. Цените в икономична класа започват от 99 EUR за еднопосочен билет и включват право на 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in, както и безплатен кетъринг на борда.

Със стартирането на сезонните полети до Хераклион националният превозвач предоставя на своите пасажери много възможности за развлечение и разнообразни туристически маршрути за незабравими пътешествия.

Повече информация относно специалните оферти за полети от София до Хераклион, може да намерите в уебсайта на „България Еър“ и страниците на авиокомпанията в социалните мрежи.

Националният превозвач на България предлага на пътниците си и възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.