Следва

Уау: Дженифър Анистън в нова кампания

Скарлет Йохансон за акнето, лимфния дренаж и спора й с Адам Драйвър

От „Изгубени в превода" до "Отмъстителите", ще познаете Скарлет Йохансон по ролите й в дълъг списък от блокбъстъри

Celebrities преди 9 месеца

Сега тя добавя нов ред в автобиографията си, лансирайки собствен бранд грижа за кожата - The Outset в Обединеното кралство. Следва разговор с нея за красота и здраве, за акнето, лимфния дренаж и спора й с Адам Драйвър, публикуван оригинално във Vogue.

Събуждането сутрин

Иска ми се да не бях от хората, които веднага проверяват телефона си, но за жалост го правя. Събуждам се рано – трябва да ставам рано, защото имам две деца. Бебето ми спи по-дълго от дъщеря ми, която трябва да подготвя за училище. Не мога без кафе – трябва да изпия поне една чаша. Обожавам уханието му. Това е онази част от моите сутрини, които очаквам с нетърпение.

Социалните мрежи

Мисля, че има отговорни начини за използването им. Лично за мен ефектът FOMO (бел.ред. – страх да не изпуснеш нещо в онлайн пространството) е крайно проблематичен. Не казвам, че други хора не могат да сърфират в мрежата по безпроблемен начин, но аз съм от засегнатите. Усещам, че нон стоп влизам и скролвав във фейсбук и това не ми харесва. Мразя да се чувствам така. Въпреки че съм заета майка на две деца, се стряскам, когато да речем приятели без деца ни кажат: „Отиваме в Маями за четири дни!" или "Отиваме на четири партита за рождени дни, искаш ли да ти пратим снимки?!" Категорично нямам нужда от напомняния за това на телефона си.

Как се справя със склонната си към акне кожа, докато е в светлината на прожекторите

Разчитам много на наистина невероятни гримьори, за да прикрия моето тийнейджърско и "зряло" акне. Борех се с пъпките като тийнейджър и след това в началото на двадесетте ми години се бях посветила на премахването му и опитите да го изчистя с тонери, ретинол, изсушаващи кремове и ексфолианти. Когато растях, посланието в света на красотата беше, че акнето е грозно – всички, страдащи от това бяхме подложени на свирепа критика и липсваше каквато и да било подкрепа. Всички медийни послания бяха свързани с това как да обновите цялото си лице. Преживях ужасни последици от изсушаването на кожата ми и след това тя ставаше още по-раздразнена. Тогава нямахме информацията за кожните бариери и се ужасявах да сложа овлажнител на лицето си.

Един ден инстинктивно си сложих овлажнител, защото просто нямаше какво друго да сторя. Кожата ми изведнъж започна да се регенерира и след това спрях да чопля лицето си и да се взирам в порите си. Просто оставих кожата ми наистина да се рестартира. Използвах някои основни продукти, аптечна козметика, някои по-луксозни марки, но исках да създам опростена, лесна програма, която повечето от нас да могат да използват. Така се роди моят бранд The Outset.(Вижте още: "Скарлет Йохансон е рекламното лице на собствената си козметична линия")

За ролята, към която иска да се върне поне за ден

Леле, това е наистина трудно! Ако това се случеше, най-вероятно щях да имам един последен спор с Адам Драйвър [партньорът й в "Брачна история"]. Може би щях да му кажа още няколко неща, които навремето премълчах (смее се).

Как релаксира

Упражненията са огромна част от моето психическо здраве. Опитвам се да спортувам поне четири дни в седмицата. Това може да е ден за възстановяване, в който правя класически пилатес, който обичам, или нещо по-агресивно. Има други форми на пилатес, които са по-скоро тренировка – това е, което правя за цялостното си здраве.

За тайната на добрия душ или вана

Имам две малки деца, които вървят по петите ми вкъщи непрестанно, така че ключът за добро домашно спа е просто ключалката на вратата на банята!

Вечерната й рутина

Използвам само продуктите на The Outset. Почиствам лицето си с нашия почистващ препарат и след това през нощта използвам нощен крем на лицето си, който нанасям и по краката. Понякога слагам подсилващото масло в нощния крем, ако наистина чувствам кожата си много суха. Тествам и някои други неща, които имаме, независимо дали това е експресно лечение или нова маска. Овлажнявам интензивно лицето си през нощта!

Коя любимата й козметична процедура

Моят гримьор, Франки [Бойд], има чудесна асистентка на име Мика, която прави най-добрите лимфни дренажи на лицето. Тя винаги ме "черпи" с такъв преди фотосесия или премиерна вечер и винаги има огромна разлика в намаляването на подпухналостта.

Какво носи в плажната си чанта

Работим върху нашата SPF формула, която ще излезе следващата година. Имам тубичка от това, а добрата книга също е задължителна. "Просто деца" от Пати Смит е страхотна.


We Love: Скарлет Йохансон за Galleria bag на Prada


За ритуалите, които й помагат да се отпусне

Ако мога да намеря време за дрямка... по всяко време на деня. Често на снимачната площадка имате само 15 или 20 минути в промеждутъка между две сцени и тогана просто тичате до караваната за лека дрямка, защото снимачните дни са ужасно дълги. Работите по 16 часа на ден и това е физически напрягащо, така че се опитвам да си осигуря тези малки, възстановителни почивки. Двадесет минути могат да променят деня ви. Някои хора ще медитират, други ще четат, а аз просто ще изключа захранването.

Каква е тайната за добре изживян живот

Прекарване на време с близки приятели и със семейството, готвене и наслада от добрата храна и по питие всички заедно.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.