Следва

Историята зад ослепителния годежен пръстен Toi Et Moi на Джаки Кенеди

Уау: Дженифър Анистън в нова кампания

Супер тонизирана, Дженифър Анистън рекламира сътрудничеството си с Pvolve

Celebrities преди 10 месеца

54-годишната актриса изглежда зашеметяващо в нова кампания за тренировъчната програма, която съчетава функционални тренировки и оборудване за тях. Холивудската звезда, която започна да тренира с програмата, след като нарани гърба си преди две години, казва, че Pvolve й е помогнал да укрепи тялото си.

„Докато навлизаме в нашите прекрасни зрели години, трябва да поддържаме вълнението. И трябва да бъдем по-добри към телата си."

„Само ако знаех това преди 20 години, когато тормозех тялото си, щях да си спестя много болка. Умът ми смяташе, че трябва да изпитвам болка, защото без болка няма постижение. Трябваше да е поне едночасова тренировка и поне три пъти на ден. С това трябва да се внимава“, разказва тя.

Звездата от „Приятели” винаги е поддържала тялото си безупречно и където и да се появи получава само комплименти.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.