Следва

Историята зад ослепителния годежен пръстен Toi Et Moi на Джаки Кенеди

Уау: Дженифър Анистън в нова кампания

Супер тонизирана, Дженифър Анистън рекламира сътрудничеството си с Pvolve

Celebrities преди 3 месеца

54-годишната актриса изглежда зашеметяващо в нова кампания за тренировъчната програма, която съчетава функционални тренировки и оборудване за тях. Холивудската звезда, която започна да тренира с програмата, след като нарани гърба си преди две години, казва, че Pvolve й е помогнал да укрепи тялото си.

„Докато навлизаме в нашите прекрасни зрели години, трябва да поддържаме вълнението. И трябва да бъдем по-добри към телата си."

„Само ако знаех това преди 20 години, когато тормозех тялото си, щях да си спестя много болка. Умът ми смяташе, че трябва да изпитвам болка, защото без болка няма постижение. Трябваше да е поне едночасова тренировка и поне три пъти на ден. С това трябва да се внимава“, разказва тя.

Звездата от „Приятели” винаги е поддържала тялото си безупречно и където и да се появи получава само комплименти.

 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други