Следва

Възкръсването на Balenciaga - кротко, постепенно и умно

Приказна колаборация: Tommy Hilfiger x Disney

Tommy Hilfiger и Disney се обединяват, за да отбележат 100-годишнината от създаването на любимата на малки и големи марка, като вдъхва на емблематичните герои на Disney очарованието от preppy стила. Колекцията включва 50 артикула, които олицетворяват игривия дух на Мики Маус и неговите приятели

All fashion преди 10 месеца

Фотографката Паола Кудацки запечатва колаборацията в цветна фотосесия с участието на звезден състав, включващ Су Джу Парк, Стела Максуел, Люсиен Лависконт, Рейн Джъдж и Хенри Лау.

Дизайните, представени в колекцията, са колкото разнообразни, толкова и привлекателни. От спортни поли за тенис до кокетни пуловери с щампи - всеки артикул е внимателно разработен, за да излъчва стил без излишни усилия.

Цветовата палитра, използвана в колекцията, остава вярна на характерната естетика на марката, с класическа комбинация от искрящо бяло, дръзко червено и класическо синьо. Игривите райета и якета, украсени с кръпки, пък придават на колекцията нотка на причудливост.

Забележително е, че емблематичният монограм TH е претворен, включвайки неповторимия силует на Мики, като по този начин се отдава почит както на наследството на Tommy Hilfiger, така и на любимите герои на Disney.

В допълнение към това дългоочаквано сътрудничество Tommy Hilfiger показа пролетната си кампания за 2023 година, надолу >>>

 

 

More All fashion