Следва

HBO България продуцира два български документални филма

Диди Алексиева ще води женско предаване в PRO.BG. Ексклузивен първи гост ще е Азис

„ЗАПАЗЕНО ЗА ЖЕНИ” стартира с култово интревю с краля на попфолка Азис. Певецът ще покаже любими снимки...

Events преди 14 години

Тази събота, 10 и 11 април, в ефира на PRO.BG ще започне епичната битка на мъжкото и женското начало. Първата стъпка ще направят дамите в събота, точно в 11.00 часа, когато е първото издание на предаването „Запазено за жени”, с водещ Диана Алексиева.

Господата ще отвърнат на удара в неделя, отново в 11.00 часа, когато е зоната с надпис „Запазено за мъже”, с водещ Елена Кръстева.

Двете нови предавания са по оригинална българска „рецепта”, създадена от ShortCut Productions и Георги Тошев. Всяко едно от тях е съставено от две части. В първата известни личности коментират теми, свързани с живота и поведението на жените, съответно мъжете, а във втората зрителите ще се срещнат с някои от най-успелите и популярни българи, както и да надникнат по един необикновен начин в личния им живот.

„ЗАПАЗЕНО ЗА ЖЕНИ” стартира с култово интревю с краля на попфолка Азис. Певецът ще покаже любими снимки от личния си архив, ще разкаже за първата си кражба, за живота си като емигрант в Германия, за най-близките си приятели и желанието да има още много деца.

В първата част на предаването ще се води дискусия на тема „Манията фейсбук”. Певицата Йоана и адвокатът Добромир Банев ще отворят доброволно своите профили и ще признаят, че понякога членуват в странни фейсбук групи и често се задържат в мрежата повече от необходимото.

Журналистът Емил Спахийски пък ще разкаже за срещата си с един от създателите на фейсбук и като бивш военен ще ни предупреди, че трябва да сме особено внимателни с информацията, която споделяме в мрежата.

Водещ на предаването е Диана Алексиева, а схемата му е като на сериозно женско списание - ще се третират различни теми, които вълнуват съвременната жена – от изневярата до най-подходящата рокля за вечерно парти.

„ЗАПАЗЕНО ЗА МЪЖЕ”




От мъжкото шоу зрителите ще получат ценни съвети за това как да разберат коя е най-добрата бира, как трябва да изглежда съвременният мъж и коя е най-актуалната хайтек иновация. С други думи – всичко, от което силният пол се интересува.

Водещ на „Запазено за мъже” е Елена Кръстева, която зрителите на PRO.BG помнят от риалити проекта „Новото лице” на предаването „Градски легенди”. На пръв поглед нестандартният избор жена да води мъжко предаване всъщност е доста логичен. Жената може да зададе най-логичните въпроси, с които да разкрие вътрешния свят на мъжа. Жената е нещото, без което мъжът не може.

В първия брой на „Запазено за мъже” Орлин Павлов и Цанислав Стойков коментират кое е по-добре – мъжът да е гладко избръснат или да е с тридневна брада.

Специален гост на предаването пък е актьорът Васил Мавриков. В „Запазено за мъже” той ще разкаже истина ли е, че е получавал заплахи за убийство, защо напусна „Господари на ефира” и вярно ли е, че е намерил жена си на промоция.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?