Следва

Party advice. Емоции в нощта

Да бъдеш Карин Ройтфелд. Или какво е да не бъдеш

На 16 май 2009-а се появи първият блог, посветен на прочутата френска фамилия, поддържан и подхранван с...

All fashion преди 14 години

Във филма „Да бъдеш Джон Малкович“ режисьорът Спайк Лий гравитира със смразяващо чувство за хумор около звездната мания, която отдавна се разпростря извън пределите на Холивуд и киното.

В капана на статута си на медийни явления, макар и на високи токчета, влезе и главната редакторка на френското списание Vogue и цялото й семейство.

На 16 май 2009-а се появи първият блог, посветен на прочутата френска фамилия, поддържан и подхранван с новини и фотографии от американката Келина де Боер.

На адрес www.iwanttobearoitfeld.com може да откриете цялата история на Карин Ройтфелд, децата й Джулия и Владимир, както и актуални статии от модни списания.

Истината е, че още преди премиерата на филма „Дяволът носи Прада“, главната редакторка на френското издание на Vogue, си спечели палмата на първенството, в което медиите вкараха госпожа Ройтфелд и американската й колежка Ана Уинтър.



В обсега на светските издания влязоха и децата на Ройтфелд – Джулия, която натрупа опит като графичен дизайнер в студиото на бившия криейтив директор на Vogue Paris Фабиен Барон, и Владимир, който инвестира време и контакти в работата си като галерист в Ню Йорк.



От изключително значение за кариерата му е фактът, че модният фотограф Марио Тестино е негов кръстник и подпомага всяка негова артистична стъпка. Разбира се, нито един от тези детайли не е избягал от наблюдателното око на американската почитателка на Карин Ройтфелд, която превърна сайта си в модерен храм на семейството.



Специално за View Sofia Келина се опита да обясни каква е енигмата около нейната любимка. „Семейство Ротфелд са уникални заради комбинациято от дисциплина и късмет. Карин е изключителен перфекционист във всяко едно отношение: от начина й на хранене, работната атмосфера и креативния процес до невероятната й отдаденост на каузата Vogue. Карин има невероятен режим: денят й започва в 8 часа сутринта с Пилатес. Тя не пропуска масажите си и смята, че те я поддържат във форма и запазват младостта й. С няколко думи, мантрата на Карин е: колкото по-малко притежаваш, толкова повече се наслаждаваш.

Келина със сигурност интерпретира Ройтфелд мантрата много свободно, защото госпожа френски Vogue е горда притежателка на най-богатия моден гардероб.
 

More All fashion