Следва

Лили-Роуз Деп много харесвала да я събличат в "Идолът", но въпреки това сериалът не докара до финал

Първи поглед към сезон 3 на Бриджъртън

Разказваме детайлите, до които се добрахме дотук за предстоящия сезон на любимата на всички сладникава романтична поредица на Netflix

Movies & TV преди 9 месеца

Ако трябва да обобщим в няколко думи, какво да очакваме от сюжета на Сезон 3:

Хитът на Шонда Раймс ще се завърне в целия си бонбонен блясък, като фокусът на епизодите ще бъде върху бавно разгарящия се романс между Колин Бриджъртън и Пенелопи Федърингтън, както и към първите дни от съжителството на Кейт и Антъни Бриджъртън.

Базиран ли е Бриджъртън сезон 3 на книга?

Краткият отговор е Да. Първият сезон, който се съсредоточи върху романса на Дафни и Саймън, беше базиран на първия роман от поредицата на Джулия Куин - "Херцогът и аз", а вторият, който проследи историята на Антъни и Кейт, базира сюжета си на втората книга - "Виконтът, който ме обикна". В резултат на това очаквахме, че третият сезон ще проследи пътя на Бенедикт към брачното щастие, описан в третата книга, но през май 2022 г. Variety съобщи, че към момента това няма да се случи.

Вместо това сериалът ще прескочи напред, за да изследва отношенията на Колин и Пенелопи Това потвърди Никола Коуглан по време на панелна дискусия на Netflix в Холивуд, като добави: "Пазя тази тайна от началото на втората седмица на втория сезон".

Още подробности бяха разкрити от Коуглан малко след дискусията. Тя обясни причината за тази промяна в поредността на сезоните: "Чувствам се така, сякаш ако видите Пенелопи да се прехласва по това момче още един сезон, ще си кажете: "Хайде, давай и го направи!".

Междувременно Нютън призна, че е разбрал, че много от феновете са били недоволни от Колин след финала на сезон 2, в който Пенелопи го чува да казва на група приятели, че "никога не би си и помислил да я ухажва". Нютън споделя обаче, че това е просто незначителен коментар.

От Netflix издават, че ще видим Пенелопи най-накрая отказала се от дългогодишното си увлечение по Колин, след като е чула пренебрежителните му думи за нея в миналия сезон. Тя е решила, че е време да си намери съпруг, който ще ѝ осигури достатъчно независимост, за да продължи живота си като лейди Уисълдаун, далеч от майка си и сестрите си. Но поради липса на увереност, опитите на Пенелопи се провалят грандиозно.

Междувременно Колин се е върнал от летните си пътувания с нов външен вид и сериозно чувство за самоувереност. Разочарован е, когато разбира, че Пенелопи, единственият човек, който винаги го е ценял такъв, какъвто е, се държи изключително студено към него.
Нетърпелив да си върне приятелството ѝ, Колин предлага да наставлява Пенелопи в методите на увереността, за да ѝ помогне да си намери съпруг. Но когато уроците му започват да действат твърде добре, Колин трябва да се пребори с въпроса дали чувствата му към Пенелопи са наистина само приятелски.

Ще се завърнат ли актьорите от Сезон 2 на Бриджъртън в Сезон 3?

Освен Коуглан и Нютън, повечето от актьорите от сезон 2 на "Бриджъртън" ще се завърнат и в сезон 3, включително Антъни (Джонатан Бейли), лейди Вайълет Бриджъртън (Рут Гемел), лейди Порша Федърингтън (Поли Уокър), лейди Данбъри (Аджоа Андо), кралица Шарлот (Голда Рошойвел) и голяма част от клана Бриджъртън - сред тях Бенедикт (Люк Томпсън), Елоиз (Клаудия Джеси), Хиацинт (Флорънс Хънт) и Грегъри (Уил Тилстън). Дафни обаче вероятно няма да присъства - когато през януари 2023 г. Screen Rant я попита дали предстои нещо вълнуващо за героинята ѝ в трети сезон, актрисата отговори, че този път ще бъде просто зрител на сериала (вижте още: Коя е Фийби Дайнвор - пробивната звезда от "Бриджъртън").

Добрата новина обаче? Симон Ашли - която блесна като Кейт в последната част на "Бриджъртън" - ще се завърне. Пред британския Vogue през декември 2022 г. те сподели, че ще видим как Кейт ще се вживее в ролята на виконтеса.

Кой ще се присъедини към актьорския състав в продължението?

През май 2022 г. стана ясно, че Хана Дод ще наследи Руби Стоукс в ролята на Франческа Бриджъртън. След това, на 20 юли, се появи новината, че може да очакваме трима нови актьори в сериала - Даниел Франсис в ролята на Маркъс Андерсън, харизматичен мъж, който осветява всяка стая, в която влезе, привличайки вниманието на дамите от висшето общество; Сам Филипс в ролята на ексцентричния лорд Деблинг, чието богатство и титла означават, че и този сезон няма да липсва интерес от страна на младите дами; и Джеймс Фун в ролята на Хари Данкуърт, който не притежава остроумие и интелект, но компенсира това с външния си вид.

Друг ъпдейт последва на 14 октомври: в сериала ще се включи ролята на лейди Тили Арнолд, изиграна от Хана Ню. Овдовяла в ранна възраст, тя се радва на привилегиите и властта, които ѝ дава управлението на имението ѝ на бившия съпруг, и живее по свой собствен начин, с финансова независимост и сексуална свобода.

Знаем ли кога ще се появи Бриджъртън сезон 3?

Следващият сезон на "Бриджъртън" трябва да се появи по екраните през 2023 г. Преди по-малко от седмица, на 17 юни, бяха публикувани първите кадри от предстоящата част - и е ясно, че костюмите ще бъдат изящни както винаги, а сексуалното напрежение ще е непоносимо (вижте още: 5-те най-добре облечени сериала: Моден разбор на костюмните номинации Emmy)

Какво знаем за четвъртия сезон на Бриджъртън?

Netflix вече поднови Бриджъртън за четвърти сезон, въпреки че фокусът му все още не е известен. Ако той наистина вземе за основа третия роман, "Предложение от джентълмен", тогава в центъра на вниманието ще бъде Бенедикт, който се влюбва в Софи Бекет, дъщеря на граф, принудена да работи като домашна прислужница от злобната си мащеха. След като Софи се промъква на ежегодния маскен бал на лейди Бриджъртън, двамата с Бенедикт преживяват момента, в който Пепеляшка се среща с чаровния принц. Бенедикт е омагьосан от маскираната красавица и когато тя бяга от бала, той се заклева да я открие, каквото и да му коства това.

Колко сезона на Бриджъртън ще има общо?

Очаква се Бриджъртън да продължи осем сезона, като всяка част ще се фокусира върху различни братя и сестри. След Дафни, Антъни, Колин и Бенедикт, сериалът теоретично трябва да премине към Елоиза, Франческа, Хиацинт и Грегъри, като даде на всеки от тях собствен щастлив край. 

More Movies & TV