Следва

Приказни Бекъм на шоуто Jacquemus SS 2024

Лятна сензация: сандалите Peekaboo

Замислихме се дали сме виждали по-странни обувки напоследък и се оказа, че не сме. Модният свят в лицето на A.W.A.K.E Mode и Dries Van Noten ни изненада с прочита си на класическите сандали. 

All fashion преди 3 седмици

Сандалите винаги са предпочитания избор за обувки по това време на годината, а този сезон имаме и широка гама от възможности, подходяща за всеки тоалет. Стилните летни визии могат да бъдат допълнени от сандали на висок ток, сабо или смели сандали с големи платформи. Не забравяме, разбира се, и за приличащите на облак пухкаво ватирани модели, които предлагат неустоим комфорт и същевременно изглеждат готино и модерно.

По време на седмицата на модата в Париж обаче се появи новият фаворит на модните ентусиасти: сандалите тип "peekaboo". Тези обувки си играят със скритите и разкритите части от стъпалата, за да се получи остър и нетипичен ефект.

Моделът стана част от различни колекции, добавяйки елемент на любопитство към визиите на подиума. Версията на A.W.A.K.E Mode се отличи с вертикално разположени каишки, а дизайните на Dries Van Noten - с архитектурните си токчета. Тези уникални дизайни съчетават минимализъм и противоречивост, което ги прави интригуващо допълнение към гардероба, спорно колко удобно. 

More All fashion