Следва

Гримът на Филип Киркоров. Как да го постигнем, ако ни се прище

Дъвчащ бонбон и розова дъвка ще са цветовете и уханията на пролетта

Шепотът от световните модни подиуми идва у нас с пролетния поп арт вкус на CND, представен в новите лакове на...

Beauty News преди 14 години

Интеркозметика, изключителен представител за България и Македония на марката CND (Creative Nail Design), обяви модна седмица на маникюра в магазините на Douglas и Beauty Zone в новооткрития Сердика Център София.

Между 9 и 15 април в продължение на цяла седмица, клиентите на двата търговски обекта ще имат ексклузивната възможност да получат експертна информация от специализирани консултанти за тенденциите в маникюра и ефективната грижа за ръцете.

Компанията предлага и атрактивна отстъпка от 20 процента от предлаганите на място услуги за маникюр, както и 10 процента отстъпка от цената на всички продукти с марката CND, предлагани в местата на промоцията.

Шепотът от световните модни подиуми идва у нас с пролетния поп арт вкус на CND, представен в новите лакове на марката. Цветовете на ноктите ти са от света на лакомствата – розова дъвка, лимонено-жълт бонбон, ярките основни цветове на кръглите дъвчащи бонбони... Напараво да ги захапеш, нали!?

Всеки посетител на водещите парфюмерийни и козметични магазини Douglas и Beauty Zone в Сердика Център може да получи бук с актуалните предложения на CND за сезон пролет-лято 2010 и да научи всичко за тенденциите в маникюра, директно от марката, осигурила модния блясък в ноктите за колекциите на някои от най-популярните световни дизайнери, сред които Марк Джейкъбс, Луи Вютон, Каролина Херера, Джейсън Ву, Катерина Маландрино и др.

В магазините на Douglas и Beauty Zone в Сердика Център са осигурени маникюрни маси и специално обучени в академията на CND маникюристи, които да демонстрират високото качество на продуктите. 

CND (Creative Nail Design) е американска компания, световен лидер в областта на професионалния маникюр и педикюр. Задават глобални модни тенденции в областта на маникюра и педикюра с изключителните си артистични колекции за водещи модни марки и емблематични дефилета.

Парфюмериите Douglas са водещи на пазара с повече от 1200 магазина в 20 европейски страни и САЩ.
С отварянето на най-големия си магазин в Сердика Център София на площ от 500 кв.м. Douglas продължава разширяването си в България.

More from View Sofia

More Beauty News