Следва

Unlimited летни партита и награди с Vivacom

Смело: Кая Гербер и ботушите на 30 градуса

Стилът не обича компромисите, дори и при 30-градусови жеги

Celebrities преди 7 месеца

Тази седмица Пиерпаоло Пичоли отведе модната публика във величествения замък Шантили, северно от Париж, където Кая Гербер откри ревюто висша мода на Valentino Есен 2023 в дънки и бяла риза, съчетани с кристални обеци до раменете и сребърни обувки, украсени с гигантски панделки. Може да ви изглежда леко семпло за размаха на Valentino, но ще издадем, че дънките всъщност са инкрустирани с хиляди микрокристали, а изработката на ризата е отнела седмици ръчен труд, което, струва ни се, личи от начина, по който тази най-обикновена дреха обгръща тялото на модела.

Гербер беше заснета да напуска Шантили след ревюто, облечена в откриващата визия от колекцията ready-to-wear на Valentino за Есен/Зима 2023. Кая носеше черна мини рокля с яка, създаваща впечатление за комбинация между риза и вратовръзка - в съответствие с темата на колекцията "black tie".

Мис Гербер стилизира роклята точно както беше носена на подиума, съчетавайки я с чифт лъскави груби ботуши - намек за обувките, който всички ще търсят през предстоящия сезон. Ботите на модела са с дебела подметка и прилепнали към глезена, което ги прави идеален избор за подсилване ефекта на мини дължината на избраната дреха (вижте още: We Love: Кая Гербер в Alaia, същата като мама Синди).

Кая изглежда вече е в есенно настроение, тъй като по-рано тази седмица беше забелязана на вечеря с приятеля си Остин Бътлър, облечена в шоколадова макси рокля, черно палто и кожени ботуши до глезена. Като се има предвид, че температурите във френската столица не падат под 30 градуса - решението на Кая да обуе ботуши е повече от изненадващо. От друга страна тя ни дава урок по стил, към който определено ще се върнем през есента.

More Celebrities