Следва

Питай ме, питай ме. За разликата между Superdefense Tripple Action и Superdefense SPF 25 на Clinique

Гримът на Филип Киркоров. Как да го постигнем, ако ни се прище

Мега, хипер, гига и супер руската звезда от Варненски произход Филип Киркоров, бивш съпруг на соц-музикалния...

Beauty News преди 13 години

Мега, хипер, гига и супер руската звезда от Варненски произход Филип Киркоров, бивш съпруг на соц-музикалния идол Алла Пугачова, е намислил специално лятно турне в родината си.

София, Пловдив, Варна и Бургас ще са градовете, които ще сполети руското грандиозно нашествие и ако си фен, то със сигурност трябва да знаеш, че приликата сближава.

Затова представи си се соаниран като този княз на руската естрада.
Нов прочит на живота, ще кажеш ти, и няма лошо.

Дълги коси, изразителни очи и много ефекти в облеклото, достави си радостта да се маскираш на мега-звезда, поне за миг, поне за ден.

Трябва ти на първо място елитен коафьор. Той, от сръчен по-сръчен, добавя към цвета на косата ти мек и елегантен кестеняв оттенък с подчертан блясък, дело на висококачествена измивна козметика. После слагате ролки, най-добре средно едри, и ти заставаш търпеливо с вестник Уикенд под каската. Стоиш докато ти кажат и си готов за оформяне. На издухване със сешоара подлежи само бретонът, всичко друго се фиксира ръчно и се довършва с адско количество лак. За твърдо фиксиране.



Следва гримът. Ти, разбира се, си  наясно, че без предварителни процедури за дрениране, опъване и изсветляване няма как да си чак толкова съвършен. Затова имаш 2 варианта: или се записваш веднага с гаджето си при нейната козметичка, или слагаш още повече грим.

Фон-дьо-тенът е плътен, розово-бежов и качествен. Отгоре -пудра. Ружът е в пинк-гамата, като се сгъстява към ушите за сметка на по-бледата част към средата на лицето. Устните са освежени с фин розов блясък, а очите, о, очите, тук е големият майсторлък.

При мъжкия грим, освен ако не е пиратски, очевидната тенденция е кафяв нюанс, странично издължаване на горния клепач и подчертан, също в кафяво, долен клепач. Спиралата е ненатрапчива.

Така нагласен, ти задължително избираш нещо брокатено, нещо кадифено и нещо златисто, защото каква звезда ще си, ако си семпъл. Обличаш го, декорираш с гердан, синджир или каквото имаш, и разперваш с едно движение отгоре фантастичната яка на бялата си риза. 

Ти никога пивече няма да бъдеш същия. Подсъзнанието може всичко, ако не вярваш, иди и виж Джон Кехоу утре и в неделя в НДК, ако пак не вярваш, знай, че добрият грим може много неща. Още една препоръчителна справка: "Мисия Лондон".

Забавлявай се! 

В НДК на 29 Юни от 20.00 часа. На 1 юли той ще е в Пловдив, на 4-ти ще пее в родния си град Варна, а три дни по-късно ще се представи пред публиката в Бургас. Билетите за спектаклите на руската звезда вече се продават - в столицата на касите на НДК, в Пловдив - пред общината, във Варна и Бургас - в летните театри. Могат да бъдат купени и чрез интернет в сайта на Eventim.

More Beauty News