Следва

Летен хороскоп 2023 - Дева

Летен хороскоп 2023 - Лъв

Какво ще бъде лятото за Лъв, под и над завивките?

Astro преди 7 месеца

Това лято ще ви даде по малко от всичко. Със сигурност няма да скучаете дори за секунда. Ако до средата на август Марс и Венера управляват сцената, изпълвайки я с много сантиментални моменти, след това Меркурий взима думата, поставяйки на преден план идеи, диалози и умствени занимания. Посветете време на всичко, слагайки в куфара и желанието за едно пътуване из вас самите, което би могло да ви отведе далеч.

Любов: не се случва често възможността да можете да се насладите на присъствието на Марс, който често е оприличаван като синоним на „страст“, и Венера, синоним на „съблазън“ и „красота“. Затова поне до 20-ти юли трябва да се фокусирате върху отношенията си, върху това да бъдете заедно и да споделяте желания и чувства. Ако сте необвързани: може да се случи нещо специално (може би среща) в средата на юли. Не липсват поводи.

Работа : Венера изглежда иска да ви държи заети в началото на лятото, но ви дава дълга пауза за размисъл, която ще започне в края на юли, т.е. когато планетата стане ретроградна и остане такава до началото на септември. Следователно, идеалното време за почивка е - заминете надалеч, подредете нещата си прецизно и махнете ненужното, избягвайте рискови ходове и решения, взети може би малко прибързано. 

Летен съвет от нас: Луните на 1-ви и 16-ти август имат силата да решат съдбата на дадена връзка, наострете сетивата си и следете за знаците. 


Летен хороскоп 2023 - Овен


Летен хороскоп 2023 - Телец


Летен хороскоп 2023 - Близнаци


Летен хороскоп 2023 - Рак

More Astro