Следва

Летен хороскоп 2023 - Скорпион

Летен хороскоп 2023 - Везни

Какво ще бъде лятото за Везните, под и над завивките?

Astro преди 7 месеца

Венера ще настоява за преповтаряне на едни и същи концепции и идеи. Същата Венера, която ви позволяваше да кроите общи планове и изживявания с някого в първата половина на юли, след този момент ще наложи различия в мненията. Ще трябва да се справяте сами, като от края на юли Венера ще бъде ретроградна следователно е по-добре да не пренебрегвате предложенията на приятел, който би могъл да ви прави компания през лятото, за сметка на някой любим. 

Любов: Първата половина на сезона определена е отлична в любовен план благодарение на секстилите на Марс и Венера. Вашите сърца бият в синхрон и помежду ви съществуват еднакави желания и динамика. През втората половина обаче ще изберете да сте по-самостоятелни. Ако сте необвързани: конкретно дните около 13-ти август са перфектното време да си направите дадени изводи и да пробвате отново. Бъдете гъвкави и обективни.

Работа: В първите дни на юли ще се чудите и маете как да постигнете така желания баланс между професия и личен комфорт. След това, около 17-ти юли, ще трябва да установите дадени правила и да предприемете професионални инициативи, разчитайки на своята енергия и емоции. Доверете се на Луната, тя няма да ви предаде. Налице са добри професионални перспективи, нищо, че е отвън не изглежда така - потенциалите са големи.  

Летен съвет от нас: около дата 23-ти юли забавете темпото, защото в бързината са възможни грешки. В средата на август започнете да материализирате вярванията и мечтите си - стартират възможностите за случване и сбъдване, при това споделени. 

Летен хороскоп 2023 - Дева

Летен хороскоп 2023 - Лъв

Летен хороскоп 2023 - Рак

Летен хороскоп 2023 - Близнаци

Летен хороскоп 2023 - Телец

More Astro