Следва

Летен хороскоп 2023 - Козирог

Летен хороскоп 2023 - Стрелец

Какво ще бъде лятото за Стрелеца, под и над завивките?

Astro преди 7 месеца

За знака, който празнува целия свят чрез своята енергия, е нормално да започне да търси другаде отговорите, трудни за откриване в ежедневието. Дори Нептун да се съмнява, Стрелецът сам открива идеи и страсти, които да го накарат да усети лятото. Пътуванията ще разпалят мисли и емоции, които ще ви дадат усещането, че преживявате нещо красиво и важно.

Любов: Желанията и възможностите невинаги са в синхрон в безкрайния танц на планетите. Доста често вашият любим човек ще се приближава към това, за което копнеете, точно тогава, когато вече сте изгубили желание за него. Жалко... Втората част на юли обаче обещава ерос и много моменти, които ще изживеете заедно. Ако сте необвързани: първите дни на юли и след това дните в средата на август ви обещават много сладки и интересни изненади.

Работа: След доста спокойно начало на сезона, към 15-ти юли Марс и Мекурий влизат във вашия 10-ти дом, увеличавайки внезапно броя на ангажиментите ви и на нещата, които трябва да свършите в работата. Това ще ви принуди да се конфронтирате по-често с взискателни хора, които се чувстват силни и важни. И все пак няма да ви липсва енергия и кураж да кажете „не“ и да отложите всичко за септември.

Летен съвет от нас: Около и на 23-ти август може да изпитате трудност да се справите с дадено изпитание. Чудесна възможност да си възвърнете смелостта като го преодолеете.

Летен хороскоп 2023 - Скорпион


Летен хороскоп 2023 - Везни


Летен хороскоп 2023 - Дева


Летен хороскоп 2023 - Лъв


Летен хороскоп 2023 - Рак


Летен хороскоп 2023 - Близнаци


Летен хороскоп 2023 - Телец


Летен хороскоп 2023 - Овен

More Astro