Следва

Плажни вълни и нова татуировка: Hot Girl Summer на Джиджи

Казаха си ДА! Барбара Палвин официално е госпожа Спраус

Тайнствена, очарователна, сладка сватбена церемония 

Celebrities преди 7 месеца

Само месец след като потвърдиха слуховете за годежа си, Барбара Палвин и Дилън Спраус си организираха магична тайна церемония в Унгария.

В социалните мрежи се появиха две снимки от щастливия ден на двойката. На едната - Барбара и Дилън вървят ръка за ръка към олтара, а сред гостите са братът близнак на Спраус - Коул, и колежката на Палвин - супермоделът Стела Максуел. На втората снимка влюбените младоженци преминават през арка, аранжирана с красиви бели цветя.

Палвин, която е родена и израснала в Унгария, изглежда възхитително в рокля в цвят слонова кост с корсет и драпирана пола. Идилията се допълва от перлен чокър, бели обувки и воал от тюл върху красиво оформена коса. Спраус е в класически черен смокинг, украсен с бяла флорална брошка. Красива и хармонична картина, обещаваща вечно щастие, което и пожелаваме. 

Въпреки че двойката все още не е споделила подробности от щастливия ден, Палвин потвърди намеренията им да разменят обетите си в Унгария в интервю за списание V Magazine - "Развълнувана съм да покажа своята страна и да представя културата ни, местата, на които съм израснала, и местата, на които обичам да ходя".

Ангелът на Victoria's Secret и звездата на Disney започват да се срещат през 2018 г., но първоначално Барбара не е очарована от намеренията на Спраус към нея и оставя възлюбения си на seen в продължение на половин година.

Съдбата явно си знае работата, защото моделът спонтанно решава да отговори на Дилън 6 месеца по-късно и оттам нещата между тях се случват шеметно, скоростно и красиво, както си представяме, че става при децата. 

Поздравяваме новото звездно семейство и очакваме още снимки от това безкрайно мило тържество! 

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.