Следва

Още една звездна раздяла: Бела Хадид и Марк Калман прекратиха връзката си

Меган Маркъл и принц Хари решиха да "живеят отделно" на фона на финансови проблеми

Източник споделя пред PageSix, че принц Хари и Меган Маркъл имат проблеми с отношенията и са взели решение да "живеят отделно", с надеждата да спасят брака си

Celebrities преди 7 месеца

Не искаме да сме лоши пророци, но ви казахме, че 2023 се очертава да бъде годината на разводите и разделите. Близък до Хари и Меган човек разкрива, че двойката се опитва да разбере какво е повлияло на отношенията им, тъй като Хари вече не се вписва в безвкусния свят на Меган и има нужда да "намери себе си".

Източникът издава, че принц Хари планира да пътува самостоятелно до Африка, където ще заснема ново шоу за Netflix, тъй като чувства континента "като втори дом".

"Прекарването на време отделно може би ще им помогне да намерят това, от което се нуждаят, за да продължат напред", добавя източникът.

В допълнение, изданието PageSix пише, че двойката изпитва сериозни финансови затруднения след прекратяването на договорите им със Spotify. Те нямат достатъчно пари, за да поддържат луксозния си начин на живот в Калифорния и този стрес, заедно с емоционалните проблеми, вероятно превръща живота им в ад, добавят от изданието.

Друг анонимен източник съобщава, че двойката вече е продала имението си в Монтесито и Хари живее на друго място.

Вчера дори се появи информация, че принц Хари се е обадил на брат си - принц Уилям, и е поискал разрешение да се върне във Великобритания. Уилям е обещал да помисли, но обаждането, разгневило Меган.

Самите Хари и Меган смятат, че пандемията и смъртта на кралица Елизабет са виновни за техните неуспехи.

Не сме сигурни как да реагираме на новината за евентуална раздяла между Хари и Меган след всички проблеми, през които преминаха от началото на връзката си. Надяваме се, че това са просто лоши слухове и че двойката ще успее да преодолее трудностите.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.