Следва

Роден на първо число: Ив Сен Лоран през обектива на най-големите във фотографията

Страхотно секси, и все пак... Лурдес Леон в кампанията на Dion Lee

Че е естетична, естетична е. Че е на ръба, на ръба е. Новата рекламна кампания на австралийския бранд Dion Lee е с главна героиня Лурдес Леон 

All fashion преди 3 месеца

26-годишната дъщеря на Мадона позира в маркетингова подкрепа на един от най-ефектните аксесоари на марката - чантите Chain Circle, като за целта ги носи вместо дрехи. Ефектните кожени ботуши над коляното са в същата стилистика - вериги, върви и гладка лицева кожа.  

Новата колекция на Dion Lee, наречена Cage Chain, включва дрехи, чанти, обувки и бижута, допълнени от характерната за марката верига. Продуктите се изработват по поръчка в италианския град Арецо и са отличителен белег на австралийската компания. 

Лурдес Леон последва стъпките на известната си майка и освен като модел, започна и музикални изяви - смуглата хубавица издаде дебютния си сингъл Lock & Key през 2022 г. В скорошно интервю за списание The Face Лурдес се оплака от силното си влечение към мъжете, което я разсейва от работата. Тя го нарече "своето проклятие".

"Най-големият ми грях е, че обичам мъжете - каза Лурдес. - Това е истинско проклятие. Ако можех изобщо да избягвам мъжете, щях да го направя, защото ме разсейват."


Дъщерята на Мадона Лурдес Леон в стила на 90-те. Критиките заваляха като декемврийски дъжд


"Прокрятието" на горещата Лурдес е интерпретирано повече от успешно в последната рекламна кампания на хоризонта с нейно участие. Истината е, че във всеки кадър усещането за секс е почти натрапливо, но, сигурни сме, именно това е търсеният ефект. Дион Лий определено е улучил ракурса.     

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.