Следва

Седмицата в тоалети: Ирина Шейк булка, Алесандра Амброзио и Никола Пелц в плетиво, и още

Кой как избра да се рекламира: Лу Доайон за Cartier Baignoire

Cartier съчетава бижутерската изящност с часовникарската прецизност и създава комбинация, довела до елегантния и изтънчен дизайн на Baignoire
 

All fashion преди 10 месеца

Cartier представи новата си колекция часовници Baignoire в кампания с участието на всестранно развитата художничка, актриса и дъщеря на покойната Джейн Бъркин - Лу Доайон.

В интервю за кампанията Доайон споделя: “Cartier е част както от семейството ми, така и от мен. За осемнадесетия ми рожден ден майка ми ми подари часовник Baignoire.”

Baignoire е един от най-популярните класически стилове на бранда за луксозни аксесоари. През годините моделът еволюира, преминавайки от правоъгълен корпус със закръглени ъгли до своята характерна овална форма, създадена да се адаптира перфектно към контурите на китката. Изящните кристали и изисканите каишки допринасят за завършеността на безсмъртния дизайн.

Най-новите модели на Baignoire са два. Първият от тях се отличава с деликатна каишка от черна кожа, която контрастира с блясъка на кристалите, а вторият превръща емблематичния овал в гривна - кръг от скъпоценен метал, обсипан с блясък и наличен в розово, жълто или бяло злато. Картие е любов, скъпи Дядо Коледа, нали?
 

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.