Следва

“Saltburn”, интригуващата драма на Емералд Фенел, идва този ноември

Режисьорът на "Барби" стана първата жена, спечелила 1 милиард долара в боксофиса

Грета Геруиг стана първата жена режисьор, спечелила 1 милиард долара в световен мащаб. "Барби" успя да направи това само за две седмици

Movies & TV преди 6 месеца

В същото време отдаването под наем на филма продължава и дигиталното му пускане ще се състои през есента, така че експертите прогнозират, че филмът може да стане най-малкото най-касовият проект за 2023 г. Почти половината от боксофиса в момента е на американския пазар, което е голям плюс за създателите, защото "домашните" студия получават най-висок процент от билетите. 

Около 140 милиона долара бяха изразходвани за производството на "Барби" - можем да сметнем колко пъти над бюджета са приходите. Заслужава обаче да се отбележи, че рекламната кампания на проекта струва на създателите още по-голяма сума (150 милиона). Не само числата ни казват колко успешен е бил маркетингът: тенденцията на barbicor доминира в света от няколко месеца. Видео блогърите масово заснемат съдържание с куклена тематика, IT специалистите създават невронни мрежи, които могат да „превърнат“ хората в Барби и Кен, а звездите сякаш не се уморяват да носят розово

Припомняме, че главните роли в лентата изиграха Марго Роби (Барби) и Райън Гослинг (Кен). Според сюжета на картината, Барби е изгонена от Barbieland, след което тя, заедно с Кен, отива в реалния свят, където я очакват нови познанства и приключения, свързани с особеностите на живота сред "истински" хора (вижте още: Барби, Опенхаймер и другите: 7 филма, които няма да пропуснем това лято).

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 дни

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.