Седмичен ХОРОСКОП - 07.08 - 13.08

Astro преди 3 месеца

Какво ви хрумна по време на Пълнолунието във Водолей миналата седмица? След луна, която помогна на много от нас да формулират приоритетите си и да изяснят посоката си, имаме нужда от положителни емоции, за да преодолеем емоционалния "махмурлук" при Пълнолуние и да се заемем със следващите си проекти. За щастие Меркурий е в Дева, така че най-малкото нашите списъци със задачи ще бъдат на място.

Слънцето (нашата жизнена сила) е в квадрат с Юпитер от вчера, което ни вдъхновява да тръгнем напред. Това е аспектът на голямата личност, открит в рождените карти на знаменитости като Упи Голдбърг, Доли Партън и близначките Олсън. Въпреки че е ободряващо, това също означава, че може да се сблъскаме с допълнително напомпано его - Наполеон е имал това разположение в рождената си карта - така че внимавайте да не обръщате внимание на никого, чиято единствена цел е да засенчи другите.

След това, в сряда, ретроградна Венера влиза в квадрат с Уран за втори път това лято (последният път беше на 2 юли). Този аспект е свързан с променящите се желания в любовта, красотата и сексуалността: an ongoing project! Връзките, започнати под тези небеса, определено са необичайни, но това не означава, че не им е писано да продължат. В същия ден комуникационната планета Меркурий се свързва с Юпитер, осигурявайки още повече енергия и оптимизъм. 

Хороскоп

Още от Astro