Следва

Емблематично завръщане: Дария Вербови е новото лице на Gucci

Victoria’s Secret Tour 2023: мода, кино и Doja Cat

Нещо ново, нещо озадачаващо... 

All fashion преди 3 месеца

Victoria's Secret обяви, че Doja Cat ще бъде водещият изпълнител на модното им шоу тази година. Харизмата и енергията на Doja Cat я правят идеалното екстравагантно допълнение към състава на събитието. Изненадите обаче не свършват тук. Модната къща съобщи, че ще придаде нов смисъл на ревюто и ще го превърне във филм, обединяващ мода, кино, изкуство и култура.

Лентата ще ни отведе зад кулисите и ще ни разкрие всички малки детайли, криещи се зад едно модно шоу. В допълнение към това, ще разберем повече и за VS20 - 20-те прекрасни модела и творци от Богота, Лагос, Лондон и Токио, които заедно с Victoria's Secret ще създадат четири индивидуални модни колаборации (вижте още: Ето ги Снежанките на Victoria's Secret Holiday 2021).

“Развълнувани сме да представим напълно преосмислена версия на модното шоу, като същевременно върнем на сцената най-доброто от забавлението и модата, на което сме способни”, споделя в изявление Крис Руп, главен креативен директор на Victoria's Secret & Co.

Преобразеното шоу ще бъде излъчено онлайн и ще завърши с модно събитие на живо през септември (вижте още: Дарън Барнет стана първият мъж, посланик на Victoria's Secret).

Екипът определено работи усърдно, за да издигне бранда на ново ниво, с нетърпение очакваме да видим резултата, още повече, че скандалите около бранда натежаха много в последните години (припомняме: Спират Victoria's Secret). 

More All fashion