Следва

Грим тенденции за абитуриентския бал. Топ гримьорът Ива Трифонова от Dior

Питай ме, питай ме. За разликата между Superdefense Tripple Action и Superdefense SPF 25 на Clinique

Въпросът е свързан с два продукта на марката...

Beauty News преди 14 години

Все повече запитвания и благодарствени писма получаваме на редакционната ни поща и сме наистина щастливи, че можем да ви помагаме и да ви даваме практични и полезни съвети, не само стилистични.

И както знаете, когато трябва да се отговори професионално, ние се допитваме до истинските специалисти в областа.

Така например на един от въпросите свързани с новостите в козметиката, пристигнали на [email protected], ще отговорят директно продуктовите мениджъри на Clinique за България.

Въпросът е свързан с два продукта на марката Superdefense SPF 25 и Superdefense Tripple Action, за каква кожа и възраст са подходящи и основните разлики в състава им.
 



From: Diddy Koleva
Sent: Friday, March 19, 2010 9:27 AM
To: [email protected] 

Здравейте :)

Имам въпрос към Вас, свързан с любимата ми марка - Clinique. Аз съм момиче на 24 години и това лято съм решила да изпробвам за пръв път Superdefense SPF 25, за който чувам много добри отзиви.
Въпросът ми всъщност се състои в това: можете ли да ми обясните каква е разликата между Superdefense SPF 25 и Superdefense Tripple Action? Кой от двата крема да избера?
Благодаря Ви предварително :)

 



Clinique отговаря:

Всъщност става въпрос за един и същ продукт. Superdefense SPF 25 е новата формула на по-стария продукт Superdefense Tripple Action. Разликата е в това, че в новия Superdefense SPF 25 има една допълнителна съставка „червено микроалгае”, която защитава кожата от преждевременно стареене под влияние на стреса. Superdefense SPF 25 съдържа и I.P.F. технология ( патентована от Clinique), която защитава имунната система на кожата и висока слънчева защита от вредните UVA/UVB лъчи. Това е един подходящ крем за вас за дневна грижа.

Приятен ден!
 



За всякакви въпроси, моля пишете ни на [email protected], защото много награди чакат да бъдат раздадени.

 

More Beauty News