Следва

Изящна като пеперуда: Джиджи Хадид в кампанията на Self-Portrait

Кой как избира да се рекламира: Ким Кардашян за Marc Jacobs

Заснето от Тайрън Лебон и стилизирано от Алистър Макким, сътрудничеството предизвиква смесени реакции
 

All fashion преди 6 месеца

Предстоящият моден сезон ни носи едно неочаквано партньорство между Ким Кардашян и Marc Jacobs. Разбираме за това от публикация на Марк в Instagram, на която е запечатана най-новата му муза.

На снимките от фотосесията, виждаме мисис Кардашян на фона на сребристи балони и странни надуваеми обувки. Тя е облечена монохромно - почти изцяло в черно, като изключение правят белите ѝ обувки и чантите на Marc Jacobs, разбира се.

В кампанията Ким излиза от зоната си на комфорт и типичните за нея прилепнали по извивките ѝ дрехи и ги заменя с обемни тоалети и високи до небето обувки на платформа (вижте още: Ким за TIME: бизнес императрицата позира в черно).

Реакциите под публикацията на Марк са разнообразни - докато някои от феновете на Ким директно отнасят сътрудничеството в графата "легендарно", други критикуват дизайнера, че се възползва от славата на бившата мисис Уест, за да промотира бранда си. Потребителите, които не симпатизират на Кардашян пък са на мнение, че тя не е истински модел и съсипва дизайните на Марк.

Влиянието на Ким К в света на модата не може да бъде небрежно пренебрегвано. Тя си сътрудничи с множество марки и творци и все по-често я срещаме извън социалните мрежи. И докато Ким остава център на вниманието, нещо което без съмнение ѝ се отдава, ви питаме какво мислите вие за кампанията на най-новата колекция на Marc Jacobs AW23 - в анкетата?

 

Анкета

Ким Кардашян за Marc Jacobs?

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.