Следва

Wild wild west: Жизел Бюндхен за Colcci

Линда Еванджелиста украси Vogue на 58 - припомняме пътя на модела дотук

Мъжко момиче, освен голяма красавица 

All fashion преди 6 месеца

Малко са моделите, които могат да се похвалят с известност, подобна на тази на Линда Еванджелиста. Като един от оригиналните супермодели на 90-те години, тя е от жените, които диктуват тенденциите и които са навсякъде - реклами, ревюта, корици, интервюта. Всъщност Еванджелиста е била на впечатляващите над 700 корици през модната си кариера до тук. Последната, разбира се, е септемврийския брой на Vogue, заедно със Синди, Кристи и Наоми.

Линда никога не се е страхувала да експериментира с грима и прическата си, за да се получи перфектната визия - тя е кралицата на късите прически, така модерни през 90-те. А ледено сините очи са тази част от красотата й, която никога не се променя. За своите близо 60 години, мис Еванджелиста изглежда ослепително и тайничко се надяваме, че ще сме поне наполовина толкова красиви на същата възраст (вижте още: Кой как избра да се рекламира: Линда Еванджелиста, 57, за Fendi (и модно ревю скоро)).

Цялата кариера на Линда Еванджелиста е невъзможна за проследяване, но в галерията сме събрали най-красивите й моменти досега >>>

1991

1992

1993

1995

2001

2003

2005

2007

2008

2010

2012

2015

2022

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.