Следва

Сто процента

Ким Кардашян, Кара Делевин и Ема Робъртс на плакатите на American Horror Story 12

FX Networks и Hulu пуснаха плакатите за новия сезон на American Horror Story, с участието на Ким Кардашян, Кара Делевин и Ема Робъртс, положението е Уау!  

Movies & TV преди 3 месеца

Кара Делевин е еособено палава на постера в червената си сатенена рокля и бяла перука с червени краища плюс спринцовка с паяк в ръка. Ким Кардашян и Ема Робъртс са изобразени с огромни паяци на коремите.


Ким Кардашян


Ема Робъртс


Кара Делевин

Премиерата на сезон 12, озаглавен „Деликатен“, ще се състои на 20 септември, като новият сезон е разделен на две части, а тийзърът му се появи онлайв през юли. 

Сюжетът на новите епизоди върви по нишката от романа на Даниел Валънтайн „Деликатно състояние“, който разказва за актриса, която мечтае да има дете. Една жена решава да се подложи на ин витро процедура, но по време на бременността й се случва поредица от странни инциденти, които я карат да вярва, че някой или нещо се опитва с всички средства да предотврати раждането на нейното дете.

Заради сюжета новият сезон на сериала е сравняван онлайн с култовия филм "Бебето на Розмари" на Роман Полански. Сюжетът на лентата, припомняме, се оказа частично въплътен в реалността: бременната съпруга на режисьора Шарън Тейт беше убита от членове на култа към Чарлз Менсън.

Участието на Ким Кардашян в сериала предизвика много спорове: потребителите на мрежата, както и някои представители на индустрията смятат, че актьорските умения на риалити звездата не са достатъчни, за да се появи на екрана. Плакатът обаче обещава друго, имаме малко повече от месец очакване и ще разберем (вижте още: Кой как избира да се рекламира: Ким Кардашян за Marc Jacobs). 

More Movies & TV

Свръхчовешкият "Уроците на Блага" и причините да го гледаме

Movies & TV преди 1 седмица

""Уроците на Блага" е филм, който аз лично не очаквах. Поради няколко и буквални, и преносни линии...", така започва текстът на Цвета Варадинова, който публикуваме заради емоционалното, много лично отношение към новия български филм на Стефан Командарев