Следва

Кой как избира да се рекламира: Синди Крауфорд за MCM

Наоми Кембъл, Джиджи Хадид и Малума за Boss FW23

Приказка, заснета от Микаел Янсон и стилизирана от Трей Леърд

All fashion преди 3 месеца

Миналата година модна къща Boss взе решение да преразгледа идеалите и разбиранията си и тръгна по пътя на обновлението и модернизацията. Тогава се появи и фразата #BeYourOwnBOSS, която леко ни загатна за безбройните лични истории, които стоят в нейната основа. От Boss ни подсказаха - Boss-овете не се раждат, те се създават.

Подобна гледна точка насочва вниманието към трудностите, с които всеки се сблъсква, към израстването и научените уроци, които заедно създават истинския Boss. Именно тази концепция заляга в кампанията за Есен/Зима 2023 г. на модната къща (вижте още: Наоми Кембъл, Лоу Роуч и Памела Андерсън "без грим" - шоуто на Boss, Пролет 2023)

Фокусът в нея е върху икони като Наоми Кембъл, Малума, Джиджи Хадид, Хаби Лейм и Матео Беретини, а към тях се присъединяват и новите посланици на марката - Патрик Махоумс и Сюки Уотърхаус. Прекрасно заснети черно-бели късометражни филми изобразяват техните истории, изградили ги като личности.

Колекцията за Есен/Зима 2023 е олицетворението на делови стил, носещ категорична увереност. Класическите дизайни, пречупени през характерните за Boss нюанси на черното, бялото и кремавото, отличават колекцията и напомнят за идеята на тихия лукс. А разнообразна гама от сиви цветове подчертава визуалния разказ на кампанията.


 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.