Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.08 - 03.09

Александър Везенков е новият посланик на марката Volkswagen в България

− Най-добрият български баскетболист Александър Везенков е новият посланик на марката Volkswagen в България;
− Новото попълнение на Сакраменто Кингс (Sacramento Kings) и Volkswagen се срещат за първи път и обединяват около баскетболния проект за деца Sofia Eagles.

Life преди 9 месеца

Спортист номер едно на България за 2022 г., който замина за САЩ в началото на тази седмица, където ще стартира тренировъчен процес с новия си отбор Сакраменто Кингс (Sacramento Kings), избра Volkswagen Touareg за себе си. Александър Везенков застава с името си зад Volkswagen и ще бъде новия посланик на немския автомобилен бранд у нас.

Преди малко повече от месец немската марка декларира подкрепата си за новия баскетболен проект Sofia Easgles, който насърчава спорта при децата от най-ранна възраст и активния начин на живот, като естествен израз на корпоративната философия и ценности на Volkswagen. Лице на проекта пък е Александър Везенков, вдъхновение и идеал на много деца и подрастващи. Така, обединени около една кауза, двете страни си допадат и решават да разгърнат и задълбочат партньорството си.

„Много искахме именно Александър Везенков да е наш посланик, защото е страхотен пример за подражание и изключителен спортист. Изключително сме щастливи, че той също припозна бранда Volkswagen и в много аспекти споделяме общи ценности и визия, така че нещата се случиха естествено“ обобщава бранд мениджърът на Volkswagen за България Нестор Несторов.

За краткото време, през което беше в страната, баскетболната звезда успя да изгради и лични впечатления за продуктите на Volkswagen, от първо лице - като потребител. Автомобилът, който Александър избра беше Volkswagen Touareg R-Line с 3.0-литров дизелов двигател и върхово оборудване.

„За човек с моя ръст шофирането може да е некомфортно, а изборът на автомобил - понякога труден. Volkswagen Touareg отговори на всичките ми изисквания и дори надмина очакванията ми по отношение на вътрешно пространство. Позицията на шофиране е страхотна, а комфортът - откровено надмина този при някои премиум брандове“ споделя Везенков опита си с флагмана в SUV гамата на Volkswagen малко преди да излети за САЩ.

Освен комфорта, Александър оцени много високо и системите за безопасност и асистенция на водача на Touareg, които правят шофирането не само по-приятно и спокойно, но и много по-сигурно както за водача и спътниците му, така и за другите участници в движението.
Занапред Александър Везенков и Volkswagen ще работят в тясно сътрудничество по различни проекти, социално значими каузи в страната, свързани със спорта, както и за утвърждаването на позитивния имидж и разпознаваемост на автомобилната марка в България.

More Life