Следва

Дънки Pepe Jeans ще са специалният подарък за победителя в третата част на конкурса Upgrade your style

Скот Шуман потвърди, че ще прави и ТВ шоу

През декември, Скот Шуман, човекът зад TheSartorialist спомена някъде из интернет пространството, че може би е...

All fashion преди 14 години

През декември писахме, че Скот Шуман, човекът зад TheSartorialist, може би е договорил сделка за телевизионно шоу, но кога и как ще се случи във времето, така и не разбрахме.

Е, имаме новина. Макар че от доста време нищо, свързано с кумира на fashion блогърите, не може да ни изненада! Да, Скот Шуман ще има шоу, и самата Гаранс Дор, която го следва и в живота, и професията, е споделила пред американско издание за това.

Гаранс и Шуман още нямали ясна концепция за предаването си, но работели по нея.

"Искаме нещо, което лесно да достигне до хората, да им говори на техния език и да общува с тях, както между другото се случва в интернет", споделя Гаранс.

Шоуто, разбира се, ще е изцяло свързано с мода, но модата във всичките й аспекти – музика, дизайн, храна... Но голямата мечта на Гаранс всъщност е да прави филми за модата. Тази страст личи отскоро и в личния й блог, където вместо снимки, все по често виждаме кратки режисирани и монтирани от нея модни клипчета.

Не се знае кога ще започне да се излъчва шоуто на Скот и Гаранс, но телевизията е хубав начин да постигнат по-широка популярност, не само сред модно ориентираните!

А пък ние ще си го гледаме в Youtube!


 

More All fashion