Следва

Любов: Брадли Купър и Ирина Шейк безусловно се обичат

We Love: Ким Катрал за Vogue Гърция

"Отказвам да бъда съдена от вас или от обществото"

Celebrities преди 2 седмици

Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на колегите от гръцкия Vogue. В интервю за изданието, 67-годишната актриса разказва за появата си в “И просто ей така" 2, която предизвиква вълна от вълнения в социалните мрежи.

Скоро не бяхме виждали Катрал в амплоата й на модел, но това не означава, че тя е забравила как да бъде ослепителна пред камера. За фотосесията, Ким позира с черна прилепнала рокля, подчертана от дискретен Батман акцент - червена пелерина. В друг кадър тя носи рокля с тънки презрамки, а заглавието под снимката гласи - "Една смела жена", което е наистина най-добрият начин да опишеш Ким Катрал (вижте още: Twitter се изказа: "Саманта е заменена от кофа за боклук" и други размисли по новата снимка от And Just Like That!).

От Vogue Гърция не разкриват много за интервюто, което вече можем да прочетем, защото броят се появи на пазара на 3 септември, но знаем, че актрисата говори за краткото си завръщане на финала на "И просто ей така" в роля, която "обожава", както и за предизвикателствата пред съвременната жена: "Най-голямото предизвикателство за жените над шейсет е да продължат да бъдат търсени в работата, да могат да се представят правилно, да бъдат актуални. Моят модел за подражание винаги е била майка ми. Въпреки че никога не успя да си намери работа, която да я направи щастлива, дълго време беше в депресия и страдаше от самота, тя винаги оставаше упорита", казва Ким.

Припомняме, че преди няколко седмици бе излъчен последният епизод от финала на втория сезон на сериала. В него, както беше обещано, Ким Катрал се появи в образа на Саманта Джоунс за цели 71 секунди. Въпреки краткото завръщане на Саманта, феновете бяха изключително развълнувани и коментираха в социалните мрежи, че Ким е това от което сериалът е имал нужда.

Катрал увери почитателите си, че този епизод е последният с нейно участие в продължението на "Сексът и градът". Актрисата неведнъж е казвала, че историята на сериала е приключила за нея и че няма да се върне към проекта, защото трябва "да знаеш кога да спреш" (вижте още: „Аз не мисля и не действам така": Сара Джесика Паркър за Кари Брадшоу ден преди премиерата на "И просто ей така" 2).

С интервюто и фотосесията си, прекрасната Ким ни напомня, че животът на една жена не приключва на 30, и че стилът и елегантността се развиват и променят с възрастта и точно в това се крие красотата на всяка дама. 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други