Следва

KYLIE JENNER FW23 DENIM: колаборацията на звездата с Acne Studios предизвика дебат

В облаците с Дженифър Лопес и Coach

Снежнобели облаци, целуващи небето сгради, малки сладки бонбончета вместо чанти или иначе казано - новата колекцията на Coach 

All fashion преди 3 месеца

Ако сте твърд фен на многоликата Дженифър Лопес тази чисто нова кампания ще ви зареди с енергия и добро настроение. Рекламните снимки са от кампанията на Coach Есен/Зима 2023 година, на които фонът ни пренася в небесата над града, карайки ни да мечта за безгрижни полети от всякакво естество, докато Джей Ло позира гъвкава, динамична и неподправена.

Колаборацията между Лопес и Coach не е ново явление, но настоящото партньорство директно слива стила, индивидуалността и вечната привлекателност на Дженифър с една от чантите на престижната модна марка (вижте още: Супер свежа Дженифър Лопес в реклама на бельо).

Визуализацията е дело на фотографа Хана Мун, и е посветена на колекцията Shine. Най-силно привлича погледите модела Tabby, представен в отразяваща сребърна огледална форма. Розовата версия на Tabby също не остава незабелязана, като внася по-мека, но също толкова завладяваща естетика.

Аксесоарите в рази рекламна работа изпъкват приятно отчетливо на фона на професионално подбраните визии - дънкова пола и черен топ или дебело зимно яке и изчистен деним(вижте още: Отново Дженифър Лопес за Coach, кампания с предизвестен успех).

Бюти аспектът също не е оставен на случайността: Лоренцо Мартин оформя карамелено русите коси на Джей Ло във вид, който излъчва тих лукс, а гримьорът Аш К Холм е отговорникът за светещото й лице.

More All fashion