Следва

Месечен ХОРОСКОП - Септември 2023

Зелената дълга и двуцветната къса рокли на Амал Клуни във Венеция

Във Венеция тече 80-ият Филмов фестивал. По повода там са Брадли Купър и Ирина Шейк, Кание Уест и Бианка Ченсори и разбира се, Амал и Джордж Клуни

Celebrities преди 10 месеца

Припомняме че 62-годишният актьор и 45-годишната адвокатка избраха Венеция за своята сватба преди 8 години и оттогава италианският град е място, на което непрестанно се връщат. Миналата вечер двойката бе забелязана на входа на местен ресторант и традиционно мисис Клуни впери всички погледи в себе си с отличния си стилов избор в изумрудено зелено. Нямаме нищо против и срещу тъмносиния костюм на мистър Клуни, за протокол (вижте още: "Ваканцията на известните: невероятна Амал Клуни с любимия и децата в Италия").

Малко по-рано красивата двойка бе заснета по време на ежедневна разходка. Този път Амал носи много приятна мини рокля с елегантент черно-бял флорален принт, на който прекрасно кореспондират черна чанта със средна дръжка и черни Slingbacks.

 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.