Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 04.09 - 10.09

"Маестро" на Брадли Купър дебютира във Венеция: гостите и червения килим

В рамките на 80-ия филмов фестивал във Венеция, който се провежда в Италия при необичайни условия, предизвикани от стачките на американски актьори и сценаристи, се състоя премиерата на филма на Брадли Купър "Маестро"

Celebrities преди 2 седмици

Самият Купър, който освен режисьор е и протагонист във филма, както и други негови колеги, участващи в лентата не можаха да пристигнат във Венеция и да подкрепят филма поради форсмажора предизвикан от стачките. Това не направи червения килим много по-малко ефектен, напротив шармантна Изабел Юпер, бившият ангел на Victoria's Secret Адриана Лима, моделът и бивша приятелка на Дамиано Давид Джорджа Солери и други красавици украсиха червения килим(вижте още: "Семпла, но красива мода в първата вечер на 80-ия Кинофестивал във Венеция").


Изабел Юпер


Адриана Лима


Джорджа Солери


Анна Дело Русо


Мишел Лами


Паола Турани


Лейди Виктория Хърви

Maestro разказва историята на трудната връзка между композитора Ленард Бърнстейн и съпругата му Фелисия Монтеалегре. Още преди премиерата около картината възникна малък скандал. Факт е, че специалистът, отговорен за грима - носителят на "Оскар" Казу Хиро, който се превъплъти в Гари Олдман като Уинстън Чърчил за филма "Мрачни времена", беше обвинен, че е създал "твърде еврейски" нос на Бърнстейн. Гримьорът се извини на обществеността, като каза, че не е очаквал такава реакция. Според него той само се е опитвал да покаже уникалния образ на композитора.


Брадли Купър и Кери Мълиган 


Ленърд Бърнстейн

Междувременно на фестивала имаха своите премиери филмите "Кралски меч" и "Бедни нещастници".

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други