Следва

Дева Касел ни оставя без думи във фотосесия за Sisley

Сидни Суини, София Лорен, Джесика Частейн и другите на ревюто на Giorgio Armani във Венеция

Звездите във Венеция са не само на небето, а и на ревюто на Giorgio Armani Privé 

All fashion преди 1 седмица

Италианското нощно небе беше безцеремонно по-тъмно в неделя вечер. Вместо да светят на небето, звездите решиха да се спуснат във Венеция, за да осветят с присъствието си тазгодишното ревю на Giorgio Armani.

Г-н Армани, чието име се превърна в синоним на престижното културно събитие благодарение на неразривните му връзки с киното, се завърна за най-новото издание на поредицата "One Night Only" на едноименната модна къща. "One Night Only Venezia" със сигурност се оказа върхът на елегантността, блясъка и смелостта (вижте още: Welcome to the Armani Beauty world - гримира ни прекрасната Марияна Глуич).

Ревюто на Armani се проведе в Арсенала - древен комплекс от корабостроителници и работилници, разположен в източната част на Венеция. На него присъстваха много от актуалните имена в модата и киното, както и незабравими икони - София Лорен наблюдаваше ревюто в костюм от три части в цвят шампанско.

Сидни Суини, една от последните музи на Армани, намери сродна душа в своята флорална рокля с елементи, напомнящи за вечната красота на розите. Джесика Частейн, Сейди Синк, Барбара Палвин Спраус и Мод Апатоу също бяха сред ексклузивния списък с гости, поканени да седнат на първия ред. И все пак това беше само amuse bouche на вечерта, като гостите продължиха своята "една-единствена нощ" с пищно парти за 700 души, озвучено от Ройшийн Мърфи и Марк Ронсън.

Смело можем да заявим, че Армани успя да компенсира липсата на блясък и роскош, характерни за филмовия фестивал във Венеция, който много звезди пропуснаха поради стачките на холивудските актьори и сценаристи.

Основната тема на ревюто беше образът на Арлекино, затова на подиума моделите показаха визии с ромбоидни мотиви, яки с волани, тесни силуети, завладяващи пайети, апликации от мъниста и други детайли, характерни за този персонаж.

Показваме ви образите на прелестния първи ред на Giorgio Armani Privé в галерията долу >>>

Барбара Палвин-Спраус на "One Night In Venizia"

Сидни Суини на "One Night In Venizia"

Шу Ки на "One Night In Venizia"

Сейди Синк на "One Night In Venizia"

Мод Апатоу на "One Night In Venizia"

Мадисън Рейн на "One Night In Venizia"

Кери Уошингтън, Джесика Частейн и Бенисио Дел Торо на "One Night In Venizia"
 

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 5 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 5 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю