Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 2 месеца

След дълги и изтощителни седмици на космически промени и преобразувания, идната седмица пристига с добри новини. Не само че ретроградният Меркурий в Дева официално ще приключи на 15 септември, но и ще има важно новолуние в същия зодиакален знак, което ще се случи на 14 септември. Това двойно потупване от страна на Вселената ви дава възможност да разберете по-добре как структурирате живота, рутината и здравето си. Това е моментът, в който трябва да осъзнаете какво е важно да направите, що се отнася до отговорности, планове и проекти. Възползвайте се от енергията, която преобладава тази седмица, за да разработите по-добра стратегия за това как бихте искали да изградите оставащите месеци на 2023 година.

С новолунието и приключването на ретроградния Меркурий, животът на три зодиакални знака ще бъде най-силно повлиян: Близнаци, Дева и Стрелец. Те са особено засегнати от движението на Меркурий, тъй като това е личната планета на Близнаците и Девата, а влиянието на Меркурий върху Стрелците винаги е налице, независимо от неговата позиция на небесната сфера.

Какво очаква представителите на всеки зодиакален знак тази седмица може да разберете от подробните хороскопи по-долу >>>
 

Хороскоп

Още от Astro