Следва

Анкета: хубава двойка ли са пресните гаджета Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

„Исках само да я гушна“: Тара Джокович се оказа големият талисман за татко Ноле

Рекордьорът по титли от Големия шлем - след неделната вечер цели 24 - сподели в едно от интервютата си, че да издържи в най-трудните финални минути на US Open му е помогнало личицето на дъщеря му Тара на трибуните

Celebrities преди 10 месеца

След 4-тата си победа на откритото първенство на Америка, големият спортист прегърна 6-годишната Тара, разплакан самият той като дете, а снимките от момента разтопиха много сърца по света.

Новак сподели още, че именно малката му принцеса му е дала сили да издържи мача.

„Първото нещо, което исках да направя, беше да прегърна дъщеря си. Тя е моят ангел пазител, моето бебе, моята душа. Не знаех, че тя ще седи там, така че когато дойдох на терена, я видях. Тя беше с лице към мен, докато седях на пейката и ми се усмихваше.“


Обичта на известните: Ноле и Йелена във Франция


„Всеки път, когато имах нужда от насърчение, тя беше там, вдигаше юмруче, усмихваше се и ме разтапяше... В най-стресовите моменти, когато имах най-голяма нужда от малко сила и светлина, тя ми се усмихваше..."

„Когато станах баща, едно от желанията ми беше да доживея деня, в който печеля турнир от Големия шлем пред децата си, а те са достатъчно големи, за да разберат какво се случва. Благословия е, че това се случи два пъти тази година – в Париж и тук, в Съединените щати“, каза Ноле пред репортери в няколко интервюта в Съединените щати.

 

More from View Sofia

Точки и високи токчета: херцогиня Катрин награди шампиона Джокович на Уимбълдън

Celebrities преди 2 години

Новак Джокович спечели турнира на трева Уимбълдън за седми път, с което броят на победите му на турнири от Голумия шлем набъбна до невероятните 21. По този показател го води само Рафаел Надал с 22 трофея.    

"Нямам никакво намерение да се ваксинирам, дори това да ми струва трофеи", каза Джокович пред BBC

Celebrities преди 2 години

В интервю за BBC, световният №1 в тениса обяви, че е напълно готов да жертва предстоящи турнири и трофеи, пари и позиции в ранглистата в името на своите принципи и убеждения. Сърбинът е готов да жертва и шанса да бъде №1 по титли от Шлема в историята на тениса.  

More Celebrities