Следва

ZARA и Стивън Мейзъл си избраха Шейк, Еванджелиста, Хадид и Гербер за реклама

Чудим се дали ни харесва: Бела Хадид като робот

Не на всеки му отива така.  

All fashion преди 1 месец

Връщаме се малко назад, защото си припомнихме, че още с първата си официална моделска изява след дългата пауза поради здравословен проблем, супермоделът Бела Хадид ни озадачи силно, щом още мислим за това. Тя се появи като рекламно лице на марка, четем надолу (вижте още: Бела Хадид открито за лаймската болест, благодари на мама и Глизи).

Мис Хадид се снима в рекламната кампания на Heaven by Marc Jacobs, като в кадрите нещо липсва и това е... косата. Да, Бела позира като робот с гола глава, като на някои от кадрите е облечена (или по-скоро екипирана) със сребристо бельо, наподобяващо футуристична броня, а на други е в яркорозов топ, дънкова минипола и ботуши на висока платформа (вижте още: Бела Хадид на корицата на Vogue Italy: когато фотографията си играе с изкуствения интелект).

Снимките са дело на модния фотограф Карлийн Джейкъбс, а за образите отговаря британският стилист Даниел Емерсън. За допълнителната извънземна естетика допринасят художничката Ери Вакияма, чиито рисунки са превърнати в щампи върху дрехи и аксесоари, както и татуистът Кийгън Дакар, който е автор на интересните аксесоари за уши на гологлавата Бела Хадид.

Фотосесията е вдъхновена от изкуствения интелект и, въпреки че Бела е сравнително симпатична дори в този си вид, се питаме какво са си мислели творческите директори на Heaven by Marc Jacobs, когато са създавали концепцията за тази фотосесия? Коментарите оставяме на вас…

 

More All fashion