Следва

Huawei представя HUAWEI WATCH GT 4 – интелигентен часовник, срещащ модата с иновациите

Кой какво облече на червения килим на Vogue World 2023 в Лондон

Модата през очите на британци

Сподели

Вечерта на 14 септември бе озарена от поразително модно събитие - Vogue отбеляза второто си годишно издание Vogue World в Лондон. След като през септември миналата година Vogue World дебютира в разгара на Седмицата на модата в Ню Йорк с ревю на живо, тази година модната феерия превзе прочутия лондонски театър Royal Drury Lane.

Баз Лурман, Анна Уинтур и Едуард Енинфул на Vogue World в Лондон

Вдъхновени от премиерата в Уест Енд, топ редакторите на вечния медиен лидер в модата Анна Уинтур и Едуард Енинфул дадоха старта на Лондонската седмица на модата с помощта на режисьора Стивън Долдри, носител на наградите БАФТА и Оливие, и организаатор на проявата (в която нищо не ни хареса повече от бремеенната Сиена Милър в белия костюм от риза и пола на Schiaparelli - на снимката долу). 

Сиена Милър в Schiaparelli на Vogue World в Лондон

Гостите на събитието - актьори, модели, модни критици, дизайнери и аристократи се насладиха на лукса на вечерта, включващ всичко от арсенала на модно събитиие от много абмициозен ранг - червен килим, музикални и танцови изпълнения, и, разбира се, грабващо сетивата пищно ревю с модели, облечени в най-ярките фешън идеи на дизайнерите от колекциите им за есента на 2023 година (виже още: Седмица на висшата мода в Париж: Chanel Couture Fall/Winter 2023).

Джейми Сингър Сорос на Vogue World в Лондон

Списъкът с присъстващи гости бе дълъг и все по-впечатляващ с всяко следващо име - модните светила Кейт Мос, Кара Делевин, Адуа Абоа, Ашли Греъм и Палома Елзесер, както и множество звезди от света на театъра, музиката и киното.

Принцеса Юджини във Fendi на Vogue World в Лондон

Кой какво облече на червения килим на Vogue World 2023 - всеки тоалет от-до е в галерията ни.
 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други