Следва

Fashion Forward: Huawei Watch GT 4, незаменим

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи

Celebrities преди 2 месеца

За неделната си разходка Бен и Джен избраха сходни тоалети: сини дънки, по един небрежен топ и съответно жилетка и пуловер в светли нюанси. Актьорите допълниха кореспондиращо визията със слънчеви очила и бели кецове. Двойката се разходи из пазара (любимо и на нас занимание) и си купи няколко ретро артикула (вижте още: Нейният бежов тоалет и неговата сърдита реакция: Дженифър Лопес и Бен Афлек на премиера и след това).

Ден по-рано Бен Афлек бе засечен от папараци в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър да се прегръща в кола. Потребителите отново отбелязаха, че актьорът изглежда по-щастлив, когато прекарва време с майката на децата си. Бен се усмихва и отпуска глава на рамото на бившата си жена.

Припомняме, че Бен Афлек и Дженифър Гарнър се ожениха през 2005-та, като на сватбата присъстваха само младоженците, както и колегата на актрисата в сериала „Псевдоним“ Виктор Гарбър, който беше водещ на церемонията, и негов приятел. Двойката, която има три деца, се разведе през 2018 г.

През 2022 г. Бен Афлек се ожени за дългогодишната си любима Дженифър Лопес, за която вече бе сгоден преди 20 години. През август двойката отпразнува първата годишнина от сватбата си.

Феновете на актьора редовно отбелязват, че Бен изглежда нещастен, когато е с Лопес, а "тъжното му лице" на наградите Грами се превърна в меме. В резултат на това в пресата се появиха спекулации за възможни проблеми в брака на Дженифър и Бен, които Лопес яростно отрича.  

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано