Седмичен ХОРОСКОП - 25.09 - 01.10

Astro преди 2 месеца

Предстои една доста разкрепостена и кокетна седмица, чието главно събитие ще бъде пълнолунието в Овен. Този лунен феномен не само е особено силен, поради своята близост до Земята, но и носи със себе си астрологичната идея, че всички зодиакални знаци трябва да обърнат внимание на собствената си личност и да се подготвят за нов етап на сила и независимост.

През следващите 7 дни очаквайте и засиленото влияние на Марс и Венера, които насърчават романтиката и страстта. Важно е да се отбележи обаче, че разположението им, което се противопоставя на Плутон, може да донесе със себе си по-войнствена и безкомпромисна енергия, доминираща над желанието за нежност и хармония.

Влиянието на звездите ще бъде усетено най-силно от Близнаци, Рак и Стрелец. Близнаците ще бъдат особено социални по това време, като вероятно ще се обградят със свои съмишленици. Раците могат да очакват професионален успех, върху който работят от дълго време. А Стрелците ще се забавляват и ще се фокусират повече върху удоволствието, отколкото върху постигането на професионални цели.

Хороскоп

Още от Astro