Следва

Снимка на деня: Анджелина Джоли и Вивиен

ЧРД на Кай Малик и желязната преса на мама Джиджи Хадид по повода

Джиджи Хадид показа тяло за пример на третия рожден ден на дъщеря си Кай

Celebrities преди 2 месеца

28-годишният модел сподели няколко снимки, за да отбележи този така важен за фамилията ден. На една от тях Джиджи позира на плажа до Кай, която си играе в пясъка. Красивият модел носи въждиво-оранжеви бикини, които никак не се виждат - просто на око се набиват великолепно тонизираните коремни и други мускули на Джиджи, първо, и после всичко останало от пейзажа. 

Джиджи даде шанс на феновете си да надникнат зад кулисите на празниика за БРД 3 на дъщеря си, като показа тортата, вдъхновена от Frozen.

„Тази седмица празнувахме нашата тригодишна дъщеря. За мен е чест да бъда нейна майка и да мога да наблюдавам живота си чрез нея. Честит рожден ден на моя най-мил, най-умен, най-смел и най-добър приятел. Най-мечтаното дете / любовта на живота ми”, написа тя.

Кай, припомняме, е дете на Джиджи от Зейн Малик, с когото имаха връзка от 2015 г. до края на 2021 г. След раздялата Зейн стартира серия краткосрочни звездни връзки, за една от които се твърди, че е с по-сериозна основа - става дума за близостта със Селена Гомез, припомняме. От своя страна Джиджи неколкократно бе свързвана с Леонардо Ди Каприо, с когото папараците редовно ги улавят заедно. 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано