Следва

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Celebrities преди 2 месеца

Актьорът и 27-годишната участничка от Австралия на Мис Вселена 2020 не крият чувствата си и публикуват снимки един на друг в Instagram.

Онзи ден Нара се появи в "историята" на 56-годишния Венсан Касел, отделно, че самата тя също публикува негова снимка на страницата си (придружена от „влюбено“ емоджи). Освен това актьорът активно харесва снимки на новата си любима и оставя романтични коментари за нея. 

Преди седмица Нара публикува видео, в което бразилският певец Том Зе говори за любовта си към колегата си Гал Коста. „Аз говоря за теб“, написа Касел под поста.

Мрежата отбеляза, че новата приятелка на френския актьор много прилича на бившата му съпруга Тина Кунаки. Двойката се раздели през април тази година след седем години връзка. 26-годишната манекенка, твърди се, редовно е изневерявала на Касел, което е причината за развода. Бившите вечее любими, които все още не са посочили официална причина за раздялата, отглеждат четиригодишнато си обща дъщеря Амазони (вижте още: Приказката свърши: раздялата на Венсан Касел и Тина Кунаки).

"Венсан Касел е умен мъж, намери си копие на бившата. Както пишат, името на момичето е Нара Баптиста, тя е австралийски модел с бразилски корени. Но ние спокойно можем да я наричаме новата Тина Кунаки", пишат в телеграм.

След раздялата с Венсан Тина бе засичана няколко пъти в компанията на различни мъже. Наскоро красавицата бе видяна в прегръдките на млад спътник, напускащи заедно звезден ресторант, но за него не знаем почти нищо, за разлика от също спрягания за романтичен интерес на Тина прочут фотограф Виктор Сантяго.

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано