Следва

Седмица на модата в Милано Пролет/Лято 2024: Bottega Veneta, пътуване към себе си

Седмица на модата в Милано Пролет/Лято 2024: Dolce&Gabbana, супер секс

Догодина Доменико Долче и Стефано Габана ще отбележат 40-годишнината на италианската къща в модната индустрия

Runway преди 2 месеца

И изглежда, че през последните няколко сезона дизайнерското дуо се подготвя за големия юбилей – преглеждайки собствените си архиви и пренаписвайки най-доброто от тях.

Кадри на Линда Еванджелиста, Моника Белучи и Надя Ауерман в началото на Dolce & Gabbana шоуто в Милано зададоха тона на настроението за пролетно-лятната колекция на 2024-та. Имаше и снимки от „Дневна красавица“ с Катрин Деньов, облечена от Ив Сен Лоран, и направени от Хелмут Нютон. Съблазнителността, в най-широкия смисъл на думата, бе търсената и намерена цел на това пищно шоу, очаквано с трепет на Седмицата на модата в Милано, показваща всичко важно в модата за идните два топли сезона. 

Долче и Габана по традиция изнесоха на модния подиум десетки полупрозрачни рокли и комбинезони, поли с екстремни цепки, изпод които апетитно надничаха чорапи, перфектно скроени сака с подсилено мъжко рамо, вечните корсети в цвят слонова кост и перфектни смокинги. Последните, между другото, се оказаха силно съкратени от дизайнерското дуо, за да покажат чифт сатенени бикини, носени върху чорапогащи. Супер секс, главно в черно, и главно от сатен, коприна и тюл. Просто безгрешна колекция, благодарение на перфектно зададените и спазени кодове в основата. 

Супер съблазнителната Dolce&Gabbana SS 2024 e в галерията ни, а тук са още Gucci, Fendi и Versace в пълния им блясък, със съответните колекции за Пролет/Лято 2024, една от друга по-амбициозни. 
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани