Следва

Парис и Ники Хилтън, Ким Кардашян, майката на Демна - звездите на шоуто на Balenciaga

„Мъжете сеят семето си, това е нормално“: бащата на Илон Мъск и скандалното интервю

77-годишният баща на Илън Мъск Ерол даде дълго интервю за британското издание Daily Mail

 

Celebrities преди 2 месеца

За многото деца и внуци

На 77 години Ерол има осем деца, най-големият от които, Илон, е най-богатият човек на планетата. "Мъжете се опитват да разпространяват семето си, което е нормално. Познавам поне пет жени, които твърдят, че имат дете от мен. Спрях да броя жените, с които съм спал след 200. Да имаш 11 деца е страхотно. Защо не, ако можеш ли да си го позволиш?", казва Ерол.


Ерол Мъск

За връзката със сина, косвено

Всеки ден се появяват нови подробности от току що издадената биография на Илон Мъск, написана от вероятно най-добрия в биографиите в момента - журналистът Уолтър Айзъксън. В книгата бизнесменът признава, че е имал трудни отношения с баща си, описва го като манипулатор и жесток човек. Милиардерът нарича детството си, прекарано с Ерол, „психическо мъчение“.

„Беше като военизирана версия на Lord of the Flies на Уилям Голдинг“, спомня си той

На въпроса дали детството на Илон наистина е било такъв ад, Ерол Мъск отговаря: "Невероятни глупости. Той ми дължи това, което стана. Казвам го със смирение. Дадох всичко от себе си. Тази биография не е истината, а храна за клюки. Писах и на автора за това".

Ерол казва, че децата му са израснали в лукс: летели са с частни самолети и са яздили чистокръвни коне. "Това беше привилегирован свят. Водех Илон на училище със златен Rolls Royce Corniche. Той твърди, че е бил тормозен в училище. Това са просто глупости. Лично го водех на училище всеки ден", разказва бащата Мъск.

"Като дете Илон беше много несигурен. До 12-годишна възраст той спеше с мен на голямо двойно легло. Имаше собствена стая, но аз никога не го карах да си тръгва и му разрешавах да остане с мен. Това малто момче лягаше до мен, четеше и заспиваше. Брат му се премести при нас, когато Илон беше на 12 години, и едва тогава започна да спи в собствената си стая", спомня си Ерол.


Ерол със сина си Илон 

За романа между Илон Мъск и Амбър Хърд

„Мислех, че Амбър Хърд е идеална за него“, казва Ерол. Припомням, че Илон излизаше с холивудската актриса няколко месеца през 2017 г. Тогавашният й съпруг Джони Деп обвини Мъск в любовна връзка със съпругата му. 

„Деп обвинява Илон за разпадането на брака си и все още планира да го съди за това. Илън беше влюбен в Амбър дълго време, преди тя да се разведе с Джони Деп. Естествено е да искаш да бъдеш доминиращото семе“, продължава мисълта си родителят. 

За необичайното име на внучето

През 2018 г. Илон и певецът Граймс прибягнаха до ин витро оплождане, за да заченат син, когото кръстиха X. "X е странно име за дете. Аз също мисля, че тази Граймс е странна. Последно чух, че живее с жена, тогава отново с него, после отново си тръгна. Тя е малко луда. Сега Илон е сам. Той се нуждае от жена, която съчетава интелигентност и красота", казва Ерол, който твърди, че Илон прекарва много малко време с децата си и не поддържа топли отношения с нито едно от тях (вижте още: Граймс пред Wired: да си дете на Илон Мъск не е същото като да си дете на друг).

Припомняме, че през 2021 г. Илон и Граймс се сдобиха с дъщеря Y (детето беше износено от сурогатна майка). На 10 септември стана известно и за тяхно трето общо дете - син на име Техно Механикус (вижте още: 18-годишният син на Илон Мъск смени пола и изостави фамилията на баща си).

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано