Следва

Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2023

Памела Андерсън без капка грим в Париж

Памела Андерсън бе скъп гост на Изабел Маран за представянето на пролетно-лятната колекция за 2024 на едноименната модна къща Isabel Marant в Париж

Celebrities преди 2 месеца

56-годишният модел се появи на събитието в приятно небрежна слънчогледова рокля от жакард и без никакъв грим, ако изключим едва забележимия гланц на устните. Вместо на цвят и екстри върху лицето, готината Пам заложи на идеално поддържата кожа и мила усмивка.

Звездата от "Спасители на плажа", която преди няколко години се завърна в родния си крайезерен град в Канада и живее спокоен селски живот в компанията на завиден брой прекрасни кучета, понякога се появява на светски събития, но предпочита да изглежда възможно най-естествено. Същото важи и за снимките за списания и рекламни кампании (Пам Андерсън за Frankies Bikinis - кукличка!). Андерсън например позира за реклама на марката за бижута Pandora, анонсирана в началото на сепетември, с минимално количество грим.

В скорошно интервю за списание Elle моделът призна, че е решила да изостави характерната си руса визия с ярък грим след смъртта на нейната гримьорка Алексис Фогел от рак на гърдата. „Тя беше най-добрата. Оттогава просто чувствам, че, без Алексис, предпочитам да не нося грим“ (вижте още: Наоми Кембъл, Лоу Роуч и Памела Андерсън "без грим" - шоуто на Boss, Пролет 2023). 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано