Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2023

Astro преди 5 месеца

Пригответе се за необикновен месец в астрологичен аспект. Октомври започва в разгара на сезона на Везните, който влияе особено силно на взаимоотношенията и ни насърчава да експериментираме със социалния си график.

Първото ключово събитие за месеца ще е в понеделник, на 2 октомври, когато Меркурий в Дева ще се противопостави на Нептун в Риби. Този ден може да ви донесе чувство на обърканост, но в същото време може да провокира и творчески идеи. Разговорите, които ще проведете в понеделник, ще ви донесат усещане за спокойствие.

Само два дни по-късно, на 4 октомври, Меркурий ще премине във Везни, което временно ще създаде по-спокойна обстановка в живота на всички зодиакални знаци. Известно напрежение ще се появи на 8 октомври, когато Марс във Везни ще се противопостави на Плутон в Козирог. Този аспект може да породи интензивна енергия, която да ви направи по-състезателно настроени от обикновено.

Втората ключова дата за месеца е 11 октомври. Тогава Марс ще навлезе в Скорпион, с което ще донесе на всички зодии амбиция за справяне с неразрешени проблеми и въпроси. А новолунието под знака на Везните, на 14-ти, ще ви извади от усещането за творческа и емоционална дупка и ще ви подкани да се захването с нещо ново и нетипично за вас.

Последното затъмнение за 2023 ще настъпи на 28 октомври под знака на Телец. То бележи края на двугодишен цикъл, започнал през ноември 2021 година, и носи със себе си усещане за свобода. Един дълъг астрологичен период приключва и отваря нови възможности за развитие и успех.

Какво да очаква всяка зодия през октомври споделяме подробно, надолу >>>
 

Хороскоп

Още от Astro