Следва

Граймс съди Илон Мъск

Обичта на известните: Дейвид Бекъм и Харпър, 12, на шоуто на Victoria's Secret

Връзката на Дейвид Бекъм с дъщеря му Харпър е прекрасна, много топла и за пример, което не пречи близостта им да се посреща както с положителни, така и с отрицателни мнения 

Celebrities преди 6 месеца

48-годишният бивш футболист сподели видео на 12-годишното момиче, което го гримира, преди да се отправят към модното шоу на Victoria's Secret. Накрая двамата се целуват по устата, което предизвика десетки коментари. 

Докато някои критикуват този навик, подчертавайки, че Харпър вече е пораснало момиче, други оправдават целувките, защото няма нищо лошо в подобен израз на любов между баща и дъщеря.

„Всяко момиче има нужда от баща като този в живота си“, „Той направо разтопи сърцето ми. Какъв страхотен баща и модел за подражание за всички“, „Обичам отношенията ви баща-дъщеря. Това стопля сърцето ми", "Обичам факта, че баща й й позволява да прави каквото иска с него. Най-сладкият баща, най-човешкият“, както и „Баща, който целува детето си, само някой с изкривен мозък може да види нещо странно в това“, са част от коментарите към видеото. 

Харпър изглежда прекрасно в елегантна бяла рокля и чехли на ток. Двамата кавалери на младата дама - баща и син Бекъм са красиво допълнение към симпатичната модно-семейнаа картинка - Ромео, 21, в деним, Дейвид, 48, в тъмен костюм, чорапи и сандали.   

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 10 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 6 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.