Следва

Шоу, размах и смисъл: глобалната инициатива IQOS Together X в Атина

Бруклин Бекъм и Никола Пелц планират риалити шоу за живота си

Бруклин Бекъм и Никола Пелц сериозно обмислят да направят риалити шоу за живота си, съобщава The Mirror. Може би им е малко рано, но пък ще се гледа  

Celebrities преди 4 месеца

Както вътрешен човек, близък до двойката, казва пред колегите от британското издание, двойката „страстно желае“ да покаже любовната си история по начина, по който тя не се показва в медиите. Двамата млади не планират да включват семействата си в снимките, тъй като една от целите им е „да създадат собствена марка, като Пош и Бекъм от поколението на 2000-те“ (вижте още: Никола Пелц планира втора сватба с Бруклин Бекъм заради „съсипаната“ първа).

Според източника, двойката активно проучва с кого да започне сътрудничество, като Netflix вече са се заинтересували от идеята. Стрийминг услугата наскоро представи премиерата на документалното шоу „Бекъм“ за кариерата на Дейвид Бекъм и връзката със съпругата му Виктория, което жъне огромен успех, така че е логично компанията да обмисля подписването на договор със сина и снахата Бекъм. 


Семейство Бекъм на премиерата на документалния филм "Бекъм"

В документалния филм "Бекъм" Дейвид и Виктория за първи път засягат темата за предполагаемата изневяра на футболиста с личната му асистентка Ребека Лус през 2003 г. Звездите разказват за скандала и последвалите предизвикателства, като отделно става дума и за момента, в който Дейвид допуска грешка на Световното първенство по футбол през 1998 г., заради което нацията яростно го намразва. 

Препоръчваме филма, а междувременно припомняме за пикантните отношения между Вики Бекъм и Никола Пелц.   

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.