Следва

Петъчна доза секс: Лени Кравиц по мускули в "TK421"

На който му върви на корта, не му върви в любовта - Григор и Мадалина вече не са гаджета

И на нея, и на него завистниците може би им дойдоха в повече. А може би на пламенното лятно чувство му е било писано да си остане в лятото. При всички положения, нашият красавец Григор Димитров и хубавицата от съседна Румъния Мадалина Геня вече не са заедно

Celebrities преди 4 месеца

Звездата на родния и световен тенис и сексапилната актриса и модел са се разделили, съобщиха пред "България Днес" следящи изкъсо живота на хасковлията.

Крахът е настъпил съвсем наскоро, като причината не е ясна. Факт е, че фотогеничната дама не присъства на последните няколко турнира, на които се състезаваше Григор, вкл. ATP в Шанхай, който приключи вчера с победа на поляка Хуберт Хуркач. На състезанието Димитров се представи блестящо, отстранявайки Карлос Алкарас преди да се класира за четфъртфинала, където надигра Николас Джари, но на полуфинала падна от Андрей Рубльов. В момента 16-ти в световната ранглиста, Григор изглежда в перфектна форма, както физическа, така и емоционално-психическа, което е супер. Много професионални наблюдатели на тениса и спортни коментатори споделиха след невероятното представяне на Димитров, че му предстои извънземна като постижения година.   

Да видим обаче какво е станало на любовния фронт. Проблемите във връзката между него и Мади са възникнали непосредствено след посещението на двамата на кинофестивала във Венеция преди месец, където изглеждаха почти като младоженци. Факт е, че Григор и актрисата вече не се следват в социалните мрежи, като връзките им онлайн са "скъсани" в последните дни. Мадалина, както забелязаха наблюдателни фенове, е спряла да харесва и профилите на двойка, с която тя и Григор често се забавляваха заедно. От щаба на Димитров и близките му единственият, който все още следва румънката, е треньорът Джейми Делгадо.


Григор и Мадалина на Филмовия фестивал във Венеция 

В последно време Геня може да бъде забелязана главно в обкръжението на дъщеричката си Шарлот и своя брат, като едновременно е затрупана с работа - рекламни фотосесии и нов филм. Григор пък до онзи ден беше в Азия, където направи историческото си участие в турнира от сериите "Мастърс" в Шанхай, спонсориран от Rolex. Дали натоварените бизнес графици на двамата са причина за раздялата или става дума за по-пикантен сценарий, може би ще разберем в бъдеще. 

Припомняме, че Гришо и Мади започнаха връзката си преди няколко месеца, почти веднага след края на отношенията на Гришо с Лолита Османова. Григор побърза да покаже новата жена до себе си още на турнира в Мадрид, където красавицата украси ложата му, а стотиците камери наоколо непрестанно я следяха. На рождения му ден през май двамата показаха недвусмислено чувствата си с гореща фотосесия. Снимките бяха качени от румънката в Инстаграм, няколко часа по-късно бяха изтрити, но въпреки това обиколиха световните медии. Мисис Геня бе неотлъчно до тенисиста на повечето от турнирите в Америка в средата на лятото. Оттогава не е присъствала на нито един.

Липсата на Мадалина на US Open породи доста въпроси какво се случва, но скоро след това двамата изгряха заедно във Венеция - тя в ослепително бяла рокля. Какво е станало след това и има ли път назад, предстои да разберем (вижте още: Модата на 80-ия филмов фестивал във Венеция: бг-участие, черно и бяло, добре премерена еелегантност). 

More Celebrities